Acasă Sport International Vlad Chiricheș a fost lăudat după primul meci ca titular la Napoli:...

Vlad Chiricheș a fost lăudat după primul meci ca titular la Napoli: ”Cel mai bun de pe teren”

 

chirichesVlad Chiricheș a fost titular în meciul amical disputat de Napoli în fața lui FC Porto. Fostul jucător al lui Tottenham, aflat la prima sa prezență ca titular pentru noua echipă, a evoluat tot meciul, fiind foarte sigur în apărare și fără greșeală, reușind să contribuie la remiza, 0-0, între cele două echipe. Românul a fost lăudat la finalul partidei de fostul fundaș Daniele Adani (a jucat la Inter și Fiorentina, printre altele), în prezent comentator al postului Sky Sport.

 

”Foarte bine a jucat Napoli, a crescut în joc pe măsura trecerii minutelor. A fost un Napoli mai echilibrat față de meciurile trecute. Cel mai bun de pe teren, cu siguranță a fost Chiricheș. Fostul jucător al lui Tottenham nu s-a acomodat în Premier League dar e un fundaș complet și nu a greșit cu nimic în această seară”, a spus Adani.

 

Sunt mulțumit de joc și de atitudine. Am jucat contra unui rival de mare nivel, fiind la înălțime. În anumite momente am suferit, dar e normal, ținând cont de valoarea lui FC Porto. Am avut chiar și ocazii să câștigăm, mai ales în partea a doua și de aceea sunt mulțumit de toți cei care au jucat astăzi”, a declarat, la final, antrenorul italienilor, Maurizio Sarri.

 

În schimb, Gazzetta dello Sport îi face o caracterizare ceva mai temperată românului. ”A părut destul de sigur de calitățile sale tehnice, dar nu întotdeauna și-a simțit adversarul. Are, însă, calități bune și e foarte bun în jocul aerian”, scriu jurnaliștii de la cotidianul ”roz”.

- Advertisment -

Cele mai populare

Real Madrid s-a impus în El Clasico pe Camp Nou

Cel mai urmărit meci de pe planetă, după diferite statistici făcute de oamenii de sport, El Clasico Spaniei,...

A murit unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu

Unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu a decedat în săptămâna care tocmai a...

Raed Arafat solicită creșterea capacității de ventilație

 Autorităţile din domeniul sanitar au în vedere suplimentarea, la nivelul unităţilor de primiri urgenţe, a numărului de ventilatoare care să asigure tratarea...

Părinții își vor putea lua zile libere plătite

Guvernul a aprobat joi proiectul de OUG care reglementează acordarea de zile libere plătite părinților în mai multe situații de suspendare a...

Comentarii recente