Acasă Sport Local Volei: CSM Satu Mare- SCM Universitatea Craiova 3-1

Volei: CSM Satu Mare- SCM Universitatea Craiova 3-1

Voleibalistele de la CSM Satu Mare s-au impus azi, 8 noiembrie, în fața SCM Universitatea Craiova cu scorul de 3 la 1. Meciul s-a jucat la Satu Mare cu începere de la ora 18.30. Partida a contat pentru etapa a V-a a Diviziei A1 la volei feminin.
După primele două seturi câștigate (25-18 și 25-19) de către CSM Satu Mare, craiovencele au reușit să se impună în setul trei (22-25), însă soarta le-a fost pecetluită în ultima parte a meciului. Elevele lui Adrian Pricop nu s-au lăsat intimidate nici după revenirea oltencelor, câștigând ultimul set cu 25 la 18. Astfel, scorul final al partidei a fost de 3 la 1, în favoarea sătmărencelor.
Pentru meciul de azi, Pricop a alcătuit următorul lot de jucătoare: Ivana Zburova, Viktoria Dedkova, Alexis Mathews, Allisson McCardy, Angelica Podină, Adriana Matei, Beata Vajda, Alexandra Mișca, Alexandra Molnar, Daniela Dobre, Natalia Preda și Denisa Mocar.
Partida a fost arbitrată de Dumitru G. și Serei C. din Baia Mare, iar observator pentru acest meci a fost desemnat V. Măscășan din Târgu Mureș.
În următoarea etapă CSM Satu Mare va întâlni, pe data de 15 noiembrie, în deplasare, CS Știința Bacău.

- Advertisment -

Cele mai populare

Iubirea și mila – drumuri ce duc spre mântuire

În relația noastră cu ceilalți trebuie să fim cinstiți și sinceri – atât cu vorba, cât și cu fapta.  Suntem datori...

Ziua internaţională de comemorare a victimelor Holocaustului

Ziua internaţională de comemorare a victimelor Holocaustului este marcată în fiecare an la 27 ianuarie. Rezoluţia 60/7 din 2005...

Sindicaliștii protestează solicitând eliminarea inechităţilor salariale

Câteva zeci de sindicalişti afiliaţi Federaţiei Publisind participă, miercuri dimineaţa, la un miting în faţa Ministerului Afacerilor Interne, solicitând eliminarea inechităţilor salariale...

Cod portocaliu de ninsori și viscol în Constanța și alte județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de ninsori şi viscol, ce vizează judeţele Constanţa şi Tulcea.

Comentarii recente