29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareVreme ploioasă în următoarea perioadă

Vreme ploioasă în următoarea perioadă

ploifurtuna1_k_or

Vremea va fi miercuri închisă și mai rece decât în mod obișnuit la această dată, în majoritatea zonelor. Aria precipitațiilor va cuprinde toată țara, începând dinspre sud-vest. Vor fi ploi, iar spre seară și noaptea, în estul și în sud-estul Transilvaniei, precum și în nordul și vestul Moldovei, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În zona montană vor predomina ninsorile, mai abundente în Carpații Meridionali și Orientali, unde se va depune strat nou de zăpadă.

Cantitățile de apă vor depăși local 15 l/mp, iar în sudul Banatului, zona deluroasă din Oltenia, Muntenia și sudul Moldovei se vor cumula 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp. Vântul se va intensifica în cea mai mare parte a țării, iar rafalele vor depăși 50…60 km/h în regiunile sudice și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 12 grade, iar cele minime între -1 grad în depresiunile Carpaților Orientali și 8 grade pe litoral.

LA BUCUREȘTI:  Vremea va fi închisă și rece. Temporar va ploua și se vor cumula cantități de apă de 15…20 l/mp. Vântul se va intensifica, cu viteze la rafală de peste 50 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente