Acasă Locale Nationale VREMEA la început de săptămână. Prognoza meteo pentru luni și marți, în...

VREMEA la început de săptămână. Prognoza meteo pentru luni și marți, în țară

Luni, vremea va fi rece, local geroasă, noaptea, îndeosebi în centrul și sudul țării. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge în zona montană. Ninsori în general slabe vor mai fi, în cursul zilei, pe arii restrânse în sud-vestul și nord-estul teritoriului și izolat în rest, iar în a doua parte a intervalului, pe arii restrânse în regiunile vestice și nordice. Vântul va avea intensificări cu rafale de 45…55 km/h în Banat, Moldova, Bărăgan și Dobrogea, iar la munte va fi tare, în special pe creste.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 grade în depresiuni și 3 grade pe litoral, iar cele minime se vor situa, în general, între -15 și -5 grade. În zonele joase vor fi condiții de ceață și chiciură, cu precădere la sfârșitul nopții.

LA BUCUREȘTI

Vremea va fi rece, geroasă, noaptea, în zona preorășenească. Cerul va fi temporar noros și doar trecător vor fi condiții de ninsoare slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 1 grad, iar cea minimă de -10…-9 grade.

MARȚI

Vremea se va menține rece, geroasă dimineața și noaptea, local în centrul și sudul teritoriului și pe spații mai restrânse în rest. Cerul va fi temporar noros și, îndeosebi în cursul zilei, va ninge slab – local în zona montanăși izolat în nordul, centrul și sud-estul țării. Vântul va mai avea unele intensificări în regiunile estice și la munte va fi tare, în special pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 grade în depresiuni și 4 grade în Banat, iar cele minime se vor încadra, în general, între -14 și -4 grade. În zonele joase vor fi condiții de ceață și chiciură.

- Advertisment -

Cele mai populare

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Credinţă, Dreptate ,Unitate dar mai ales Demnitate!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI Către,Guvernul României,Domnule Prim-Ministru, Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de...

A murit legenda Argentinei, Diego Maradona

Anul 2020 mai face o victimă, și ne mai arată încă o dată că a fost un an...

Comentarii recente