Acasă Locale Stiri Satu Mare Zăpada face pagube materiale la Satu Mare

Zăpada face pagube materiale la Satu Mare

Copaci căzuți peste firele electrice, peste autoturisme sau pe carosabil și trotuare au constituit motivul mai multor apeluri la numărul de urgență 112, în perioada 16-17 decembrie, ca urmare a manifestării fenomenelor meteorologice de ninsoare abundentă, care a favorizat depunerea unui strat consistent de zăpadă. Astăzi, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut peste o mașină.

Pompierii sătmăreni au acționat, în cursul zilei de ieri, cu ajutorul accesoriilor din dotare în 3 situații pentru îndepărtarea unor arbori căzuțipeste firele electrice, în 2 situații pentru îndepărtarea unor arbori căzuți peste autoturisme parcate , existând 3 autoturisme avariate și în 2 situații pentru îndepărtarea unor arbori căzuți pe carosabil.

Astăzi, până la acestă oră, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut peste un autoturism, pentru îndepărtarea unei crengi căzute căzute sub greutatea zăpezii pe geamul unui bloc de locuințe, respectiv pentru secționarea și îndepărtarea a 2 arbori căzuți pe carosabil.

Pentru remedierea anumitor situații produse ca urmare a ninsorii abundente pe raza municipiului Satu Mare acționează si S.V.S.U. Satu Mare, respectiv la nivelul localităților din județ, acolo unde este cazul, voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență.

Nu au fost înregistrate situații grave și nu au fost solicitări pentru deblocarea de drumuri sau căi de acces și nici pentru repunerea de autoturisme pe carosabil.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente