Acasă Locale Nationale Zece foști miniștri sunt condamnați pentru fapte penale, opt au sentințe definitive

Zece foști miniștri sunt condamnați pentru fapte penale, opt au sentințe definitive

Zece foști miniștri au la activ condamnări pentru fapte penale, dintre care opt au sentințe definitive, ultimii care au primit pedepse cu executare fiind Codruț Șereș și Zsolt Nagy.

Fostul ministru al Economiei Codruț Șereș are atât o condamnare definitivă, cât și una care a fost dată în primă instanță și încă se judecă în apel. Șereș a fost condamnat marți de Înalta Curte de Casație și Justiție la patru ani și opt luni de închisoare cu executare, pentru trădare prin transmitere de secrete, în dosarul privatizărilor strategice. Decizia este definitivă, Codruț Șereș fiind deja încarcerat la Penitenciarul Rahova.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente