Acasă Locale Stiri Satu Mare „Zile Naționale ale țărilor U.E” la Carei

„Zile Naționale ale țărilor U.E” la Carei

Direcția de Cultură a Municipiului Carei continuă proiectul intitulat „Zile Naționale ale țărilor U.E”, inițiat anul trecut. În acest an, cu ocazia fiecărei zile a unui stat membru U.E, vor fi expuse în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei câte 10 fotografii reprezentând personalități de seamă din domeniul culturii.

Proiectul are ca scop familiarizarea careienilor, precum și a vizitatorilor municipiului Carei cu valorile culturale specifice țărilor Uniunii Europene.

Cu ocazia Zilei Naționale a Lituaniei, sărbătorită în 16 februarie, a fost realizată expoziția de fotografie care cuprinde 10 personalități remarcabile ale culturii din Lituania.

Expoziția poate fi admirată timp de o săptămână în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente