29.8 C
New York City
duminică, august 14, 2022
Acasăsus2 persoane cercetate pentru lovire

2 persoane cercetate pentru lovire

Polițiștii au fost solicitați în cursul zilei de ieri să intervină în 2 cazuri de lovire.  Polițiștii din Medieșu Aurit au fost sesizați despre faptul că pe raza localității Potău a avut loc o altercație între mai multe persoane. Deplasându-se de urgență la fața locului oamenii legii au stabilit că 3 bărbați au consumat băuturi alcoolice la domiciliul unuia dintre ei, la un moment dat gazda le-a solicitat să plece , însă ceilalți 2  nu au fost de acord. Gazda a ieșit în fața casei  și pe fondul consumului de alcool între proprietar și Ioan L., cu care consumase băuturi alcoolice a intervenit o stare conflictuală. În ajutorul lui Ioan L a venit tatăl său, moment în care în sprijinul gazdei a apărut Csaba V., care și acesta consumase împreună cu cei 2 băuturi alcoolice și  care în timpul conflictului a fost lovit cu o lopată în zona capului de către  Ioan L , de 22 de ani.

Polițiștii au fost sesizați de către tatăl agresorului, victim a fost transportată șa Spitalul Județean Satu Mare pentru a I se acorda ângrijiri medicale.

De asemenea polițiștii din Supur au fost solicitați să intervină în cazul unei altercații care a avut loc  în  Giorocuta. Oamenii legii au stabilit că în timp ce se afla în fața unui local Ciprian J., a fost  lovit cu pumnii și picioarele de către Vasile P. Nu a fost necesară deplasarea părții vătămate la unitatea spitalicească pentru a primi îngrijiri medicale. Cei 2 nu sunt la prima abatere de acest gen , între aceștia existând un conflict mai vechi. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, autorii fiind cercetați în stare de libertate.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente