duminică, decembrie 3, 2023
AcasăSportLocalLotul de baschet feminin prezentat in lumina reflectoarelor

Lotul de baschet feminin prezentat in lumina reflectoarelor

Astazi de la orele 14:00 in sala mica a consiliului local, oameni ai sportului si-au facut prezenta pentru a asista si contribui in masura competentelor la unele discutii. La întâlnirea cu jurnaliștii au participat primarul municipiului, reședință de județ, dr. Dorel Coica, președintele CSM Satu Mare, Valeriu Neagu, președintele Secției de baschet a CSM, Florin Mureșan și noul antrenor al echipei de baschet, Peter Eles. Florin Mureșan a declarat că bugetul este mult mai mic decât ce de anul trecut. Fără să vorbească însă despre sume acesta a recunoscut că bugetul disponibil pentru noul an competițional este mai puțin de jumătate decât cel de anul trecut. Valeriu Neagu a spus că echipa va demonstra în teren ceea ce poate și că „va fi surpriza plăcută a campionatului”.

Referindu-se la noul lot al echipei de baschet feminin a CSM Satu Mare, președintele clubului, Valeriu Neagu a declarat că „echipa de acuma va fi surpriza plăcută a campionatului”. Afirmația a fost făcută azi, 30 august în cadrul unei conferințe de presă susținută în sala de ședințe a Consiliului Local Satu Mare. Potrivit celor declarate de Eles, din vechiul lot condus de Dan Fleșeriu nu au rămas decât patru jucătoare. Este vorba despre: Andreea Orosz, Monica Ivan, Anita Nagy și Diana Moldoveanu. „De asemenea, am adus două jucătoare de la Alba Iulia, pe Eniko Laza și Bianca Voica. Din noul lot vor mai face parte Mihaela Adi de la Oradea care a jucat câteva sezoane la Sfântu Gheorghe dar și Cristiana Cutaș”, a declarat tehnicianul echipei.

Deși inițial s-a optat pentru un lot alcătuit doar din sătmărence, din noua echipă vor face parte și două americance: Kortni Jones și Tabitha Wampler. Prima a venit direct din campionatul universitar american iar cea de-a doua a fost transferată de la Sfântu Gheorghe. La cele zece jucătoare se mai adaugă și trei junioare de 16 ani: Andra Nește, Valentina Bolba și Teodora Vasile.

Pregătirile vor începe pe data de 5 septembrie iar pe 20, respectiv 21 septembrie CSM Satu Mare va juca două amicale cu echipa de baschet feminin din Cluj-Napoca. Primul meci oficial, contând pentru Cupa României se va juca pe data de 24 septembrie, pe teren propriu în compania CS Nova Vita Târgu Mureș.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente