Acasă Locale Nationale 44 de firme din Ungaria, Moldova si Romania la cea mai importantă...

44 de firme din Ungaria, Moldova si Romania la cea mai importantă expozitie medicală din nord-vestul tării

medicala

Cea de-a XII-a editie a manifestarii stiintifice si expozitionale MaraMedica, organizata de Camera de Comert si Industrie (CCI) Maramures, va avea loc in perioada 26-28 februarie.

Evenimentul se va desfasura pe doua paliere, unul stiintific, in cadrul caruia vor avea loc numeroase simpozioane, si un altul expozitional, la care vor participa 44 de firme din Ungaria, Moldova si Romania.

In cadrul expozitiei vor putea fi gasite aparate si instrumentar medical, echipamente stomatologice, diagnostic si terapie, echipamente si intrumentar chirurgical, articole de unica folosinta, echipamente de medicina de recuperare si ortopedie, instrumentar oftalmologic, dar si medicamente si produse farmaceutice. In acest context, MaraMedica este una dintre cele mai importante evenimente de acest gen din nord-vestul Romaniei.

“Am dezvoltat si am mentinut, pentru un judet care nu are un invatamant de specialitate la nivelul altor centre universitare din tara, o manifestare specializata, iar pentru acest lucru trebuie sa le multumesc tuturor partenerilor care au ramas atatia ani alaturi de noi in organizarea acestei manifestari”, director general CCI Maramures, Maria Morcovescu.

“Cat de bine a rezistat de-a lungul anilor si cat de trainica este aceasta simbioza intre componenta stiintifica medicala si componenta de manifestare expozitionala… Este un lucru de bun augur, mai ales ca este printre putinele manifestari de acest gen din tara si a ajuns, totodata, sa fie un promotor de calitate stiintifica”, a declarat la randul sau Rares Pop, directorul Directiei de Sanatate Publica Maramures.

Noutatea acestui an este organizarea Salonului Produselor si Serviciilor Medicale, unde vor participa 12 firme din Maramures. Scopul organizarii salonului este de a veni in intampinarea cererilor adresate de maramureseni, in calitate de beneficiari ai produselor si serviciilor medicale. Astfel, salonul este dedicat firmelor de profil, spitalelor si clinicilor private, ale celor de medicina alternativa si paliativa, firmelor care asigura servicii de ingrijire la domiciliu, producatorilor de medicamente si farmaciilor din medicina alopata si alternativa.

“Suntem cu 44 de expozanti, dintre care 12 fac parte din Salonul Produselor si Serviciilor Medicale, iar restul de 32 de firme sunt din toata tara si asigura toata plaja de servicii si intrumente. Pe partea de stomatologie avem circa 60-65% dintre participanti, iar restul fiind pe parte medicala”, a declarat Adrian Nicolaescu, repezentant CCI Maramures.

MaraMedica 2015 va avea loc in perioada 26-28 februarie, la Centrul de Instruire si Marketing.

- Advertisment -

Cele mai populare

Drapelul României, arborat la 2.519 metri altitudine.La multi ani români!

Drapelul României a fost arborat, de Ziua Naţională, pe vârful Parângul Mare, la 2.519 metri altitudine, unul dintre cele mai înalte din...

Ceremonie restrânsă de 1 Decembrie

Cu ocazia Zilei Naţionale, reprezentanţi ai Armatei României vor participa, la solicitarea şi cu sprijinul autorităţilor locale, la pregătirea, organizarea şi desfăşurarea...

Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat

Un interviu acordat jurnalului ortodox “Drumul Emausului” de ziaristul grec George Alexandrou, autorul uneia dintre cele mai vaste monografii dedicate Sfântului Apostol Andrei, ne...

Sfârșitul unei campanii sfârșite!

Ne aflăm înspre finalul unei campanii electorale, cum n-am mai avut niciodată. Rigorile pandemice au limitat aria acțiunilor...

Comentarii recente