vineri, septembrie 29, 2023
AcasăsusA tâlhărit o femeie de 51 de ani și a fugit

A tâlhărit o femeie de 51 de ani și a fugit

Ieri în jurul orei 21.30 polițiștii din cadrul Secției 7 Carei au fost sesizați de către o localnică din Lucăceni despre faptul că o persoană necunoscută de sex masculin a pătruns în locuința sa și ar fi agresat-o.
Oamenii legii sau deplasat de urgență la fața locului, iar în urma discuțiilor purtate cu reclamanta au stabilit faptul că , în timp ce femeia se afla în stradă . în fața locuinței sale a observat un bărbat , care i-a pătruns în locuință , pe ușa închisă dar neasigurată . Femeia a intrat imediat în locuință și i-a cerut acestuia să părăsească imobilul, bărbatul a refuzat îmbrâncind-o pe femeie, apoi s-a deplasat în altă încăpere a locuinței de unde a sustras o tabletă . La ieșirea din locuință bărbatul a îmbrâncit-o dinnou pe proprietară , când aceasta a încercat să-l oprească .Polițiștii au stabilit că persoana de sex masculin a fugit prin grădina gospodăriei . S-au desfășurat activități pentru identificarea și prinderea bărbatului, polițiștii reușind la scurt timp prinderea acestuia deși bărbatul a încercat se sustragă răspunderii penale.
Bănuitul în acest caz este un tânăr de 23 de ani , din localitatea Berveni. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 3000 lei , polițiștii au găsit tableta într-o fântână din apropierea locuinței părții vătămate.
Tânărul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente