29.8 C
New York City
miercuri, august 10, 2022
AcasăsusDosar penal pentru neluarea măsurilor de eliminare a substanțelor periculoase ...

Dosar penal pentru neluarea măsurilor de eliminare a substanțelor periculoase

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat ieri o acțiune pentru prevenirea, identificarea și sancționarea faptelor de natură penală și contravențională la regimul produselor de protecția plantelor.

În acest context au efectuat un control la o societate comercială situată pe raza localității Apa unde a fost găsită cantitatea de 1,2 tone deșeuri pesticide neidentificate față de care nu s-a luat măsura eliminării totale și care nu erau asigurate corespunzător.

În cauză s-a întocmit dosar penal tehnicianului agricol responsabil cu produsele de protecția plantelor din cadrul societății , fiind cercetat în stare de libertate pentru neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri  și respectiv nesupravegherea și neasigurarea depozitelor de deșeuri și substanțe periculoase,  conform OUG 195/2005.

2 COMENTARII

  1. Au facut bine trimitand potilia sa cerceteze asupra situatie desueirlor toxice. Normal ca gasind nereguli nu au putut face altceva decat sa le faca dosar penal si eventual sa le mai dea si o amenda. Este o initiativa gandita bine si elaborat.

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente