luni, iunie 24, 2024
AcasăSportNationalAcademia Hagi a câștigat Cupa Hagi Danone

Academia Hagi a câștigat Cupa Hagi Danone

 Academia Hagi a câștigat finala Cupei Hagi cu 2-0 în faâa celor de la LPS Banatul și merge în Brazilia, în noiembrie, unde puștii de la academie vor da mâna cu Zidane, ambasadorul competiției.

Dupa meci, Hagi a anunțat că mai sunt 300 de puști pe care îi pregătește pentru echipa națională a României. Cel mai recent produs al lui Hagi pentru națională a fost Manea, cel mai tânăr debutant din istorie, care a întrat pe teren în echipa lui Pițurca la 16 ani, în meciul cu Albania, din Elveția.

„Acest turneu dă posibilitatea copiilor să joace, să arate cât de buni sunt. E important, s-a potrivit că aceastaă calificare în Brazilia să coincidă cu Mondialul. De 5 ani lucrează împreună, nu ii știam, de o lună ne-am cunoscut și noi. Eu am fost în ’85 sau ’84 în Brazilia, aveam 18 ani, eram mic.”

„Tot ce se întâmplă de acum încolo e important pentru ei. Dacă se vor antrena, vor avea ambiție, pot să-și construiască o carieră frumoasă. Trebuie să joace bine, să ajungă în primele locuri, să-l cunoască pe Zidane.”

„Noi contruim mulți jucători și speram că mulți dintre ei să facă o carieră frumoasă. Avem 300 de copii frumosi, mulți vor ajunge să joace pentru România.”, a spus Hagi la Sport.ro

sursa:sport.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente