Acasă Locale Stiri Satu Mare Accident grav lângă podul Golescu ( foto )

Accident grav lângă podul Golescu ( foto )

11160465_980615455304346_709428094_n

Un grav accident de circulație soldat cu patru victime, printre care și o femeie însărcinată a avut loc azi, 26 aprilie, în jurul orei 11.30, la cap Pod Golescu, la intersecția de la „Crinul”. La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Serviciului de descarcerare, polițiști, echipaje SMURD dar și ambulanțieri.

Din primele informații reiese că o Dacia Solenza, deplasându-se dinspre Piața „Someș” spre Podul Golescu a fost lovită de un BMW negru ce a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului. BMW-ul venea de pe Drumul Careiului.

Potrivit unor surse din cadrul Poliției, în Dacia erau cinci persoane, printre care și o tânără însărcinată, în vârstă de 21 de ani.

accident (1) accident (2) accident (3) accident (4) accident (5) accident (6) accident (7) accident (8) accident (9) accident (10)

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente