Acasă Locale Stiri Satu Mare Peste 2000 de câini participanți la “International Dog Show 2015” ( foto...

Peste 2000 de câini participanți la “International Dog Show 2015” ( foto )

 

caini  (1)

International Dog Show, eveniment cu tradiție în Satu Mare, ajuns la a 38-a ediție, organizat de Asociația Chinologică Română, filiala Satu Mare, și s-a desfășurat în incinta și parcarea Pieței Agroalimentare Rex.

Cei mai frumoși câini din 18 de țări au participat la competiția națională CAC, precum și la competiția internațională CACIB. În prima zi de concurs au intrat în competiție sute de câini, aceștia fiind arbitrați de arbitri internaționali din 9 țări, mai exact: România, Grecia, Macedonia, Slovacia, Croația, Ungaria, Polonia, Spania și Belarus.

În prima zi a International Dog Show s-au desfășurat mai multe concursuri cum ar fi: Best Handler, câștigat de o tânără cu un Schnauzer pitic alb, competiția “Cel mai frumos ciobănesc românesc” – câștigată de Ciobănescul Românesc Mioritic, Concursul Perechilor – câștigat de o pereche de Border Collie. La competiția Best in Show CAC, best junior a fost câștigat de Golden retriver, iar titlul de Best in Show CAC a fost atribuit unui minunat exemplar din rasa Terranova.

Rasele de câini câștigătoare în Best in Show CACIB, pe grupe, au fost: Grupa1 – Border Collie, Grupa 2 – Leonberger, Grupa 3 – West Highland White Terrier, Grupa 4 – Teckel Standard cu păr neted, Grupa 5 – Akita American, Grupa 6 – Basset, Grupa 7 – Pointer englez, Grupa 8 – Flat coated retriever, Grupa 9 – Apso, Grupa 10 – Whippet.

Categoria Best in Show Baby a fost câștigată de Akita, Best in Show Junior a fost câștigată de un exemplar din rasa Husky Siberian, iar titlul de Best in Show Veteran a fost atribuit unui Keerry Blue Terrier.

Titlul de Best in Show CACIB de sâmbătă a fost câștigat de un câine din rasa Lhasa Apso, urmat de rasa Leonberger și Pointer englez.

Duminică au continuat concursurile, arbitrul de ring a decis ca titlul de Cel mai frumos câine din Satu Mare să fie atribuit unui exemplar din rasa Teckel standard cu păr scurt, urmat de Ciobănescul german și pe locul trei s-a clasat câinele din rasa Jack Russel Terrier.

Teckelul standard cu păr scurt este din Baia Mare, are vârsta de 2,5 ani și îl cheamă Zoldachs Jolly Jocker. Minunatul teckel deține și titlul de campion mondial. Câinele și proprietarii sunt din Baia Mare dar au decis să se înscrie în Asociația Chinologică din Satu Mare, datorită profesionalismului de care dau dovadă membrii asociației sătmărene în organizarea anuală a unor astfel de expoziții.

caini (13) caini (12) caini (11) caini (10) caini (9) caini (8) caini (2) caini (3) caini (4) caini (5) caini (6) caini (7) caini (1)


caini  (1)
caini  (2) caini  (3) caini  (4) caini  (5)

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente