Acasă Locale Stiri Satu Mare Adrian Bucureștean noul director al Filialei de Îmbunătățiri Funciare (FIF)

Adrian Bucureștean noul director al Filialei de Îmbunătățiri Funciare (FIF)

Joi, 30 octombrie 2014, de la ora 10,00, prefectul județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram a participat la instalarea în funcție a noului director al Filialei de Îmbunătățiri Funciare (FIF) Satu Mare a Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare(ANIF).
În urma deciziei ANIF nr. 292 din 28.10. 2014, începând cu data de 29.10.2014 domnul Adrian Bucureștean, director la FIF Satu Mare a ANIF este delegat în unitatea de administrare Brăila Sud din cadrul FIF Brăila a ANIF, pe o perioadă de 60 zile calendaristice.
În urma deciziei ANIF nr. 293 din 28.10.2014, începând cu data de 29.10.2014 domnul Ioan Oneț își desfășoară activitatea la FIF Satu Mare a ANIF, pe postul de director de filială.
În vârstă de 30 ani, de profesie economist, Ioan Oneț a lucrat în sistemul bancar și este la primul mandat de consilier municipal în Carei.

1 COMENTARIU

 1. De ce va bateti joc de sistemul de imbunatatiri funciare ?
  Agricultura romaniei este importanta si vitala !
  De ce va jucati cu soarta Romaniei ?
  De ce nu sunt pusi specialisti in posturile cheie ?
  De ce faceti jonglerii cu banii publici.E o mare bataie de joc si o sfidare a populatiei si neamului romanesc.
  Cine RASPUNDE material pentru risipa de bani ?
  Fostul director Pop a castigat litigiile cu ANIf si instantele judecatoresti a obligat Anif la reincadrarea in functie si plata salariilor cuvenite di 2012 pana la reincadrarea lui efectiva , care nu s-a facut inca dar cur drepturile salariale mai departe.
  Adrian Bucureştean- afost introdus la ANIf si e mentinut fiind delegat la ANIF Brăila 60 zile .Dupa aia ce veti face cu el ?Va va da in judecata si va castiga si poporul roman o sa-i plateasca salariile si lui pe perioada cand va sta bine mersi acasa.
  Acum ati pus un alt director ,pe Ioan One.
  Deci – se platesc salariile a trei directori pe aceasi post.
  Cine va fi tras la raspundere si cine va trebui sa suporte din propriul buzunar aceste sume imense de bani platiti a proasta ?
  Asta vreau sa stiu.

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Oradea ,Baia Mare si Sălaj se află în scenariu roșu

Oradea şi alte şapte localităţi din judeţul Bihor au depășit pragul de incidenţă de 3 la mie infectări, astfel că școlile vor...

Echipă și haită

Între luminoasa solidaritate de echipă și înnegurata cârdășie de haită există un abis pe care nici un fel de argumentație de pragmatism...

Lege în SUA care va permite vaccinarea copiilor mai mari de 11 ani, fără acordul părinților

Pe 7 octombrie 2020, în timpul unei întâlniri virtuale programate în grabă, patru membri ai Consiliului Districtului Columbia, SUA, care alcătuiau Comitetul...

Italia, protestează violent

Proteste de stradă în Torino și Milano din cauza noilor măsuri antipandemice! Acestea s-au transformat în confruntări cu poliția și atacuri violente...

Comentarii recente