Acasă Politica Local Adrian Cozma şi-a anunţat candidatura la preşedinţia organizaţiei judeţene PNL Satu Mare

Adrian Cozma şi-a anunţat candidatura la preşedinţia organizaţiei judeţene PNL Satu Mare

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, şi-a anunţat candidatura la conducerea organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal, filiala Satu Mare. Deputatul se bucură de sprijin atât la nivel local, cât şi la nivel înalt, astfel că victoria pare să fie una sigură. La anunţul oficial de lansare a candidaturii, fiind prezenţi membri importanţi ai partidului.

„Astăzi, după consultarea cu colegii, după ce am avut mai multe discuţii, am hotărât că voi candida pentru un mandat la preşedinţia organizaţiei judeţene PNL Satu Mare. Îmi propun o echipă, şi această echipă va avea o misiune clară şi câteva obiective importante. Şi anume: orice membru, oricare dintre militanţii şi simpatizanţii PNL, va putea să îşi construiască o carieră în această organizaţie, bineînţeles, în funcţie de pregătire/experienţă. Fiecare îşi va găsi locul în filială.” a declarat Adrian Cozma.

Acesta a subliniat că din momentul în care a preluat interimatul organizaţiei, a încercat, şi a reuşit în mare parte, să schimbe criteriile după care funcţiona organizaţia. Experienţa, profesionalismul şi seriozitatea, sunt principalele calităţi în organizaţia PNL Satu Mare.

„Am un singur proiect legat de această candidatură pentru funcţia de preşedinte: vreau ca PNL Satu Mare să facă performanţă şi să funcţioneze ca o organizaţie modernă în care membrii să se simtă motivaţi pentru a face lucruri bune pentru judeţ. Eu cred că este important ca în următoarea perioadă să dăm dovadă de seriozitate, să dăm dovadă de unitate pentru ca toate aceste lucruri să se resimtă în ceea ce înseamnă guvernare, la nivelul judeţului din care facem şi noi parte şi a municipiului, şi guvernare la nivel naţional, pentru că avem un guvern condus de prim-ministrul Florin Cîţu, un guvern PNL, care în următoarea perioadă are un mandat clar şi o încercare în ceea ce priveşte implemntarea PNRR.” a mai declarat Cozma.

Adrian Cozma a mai declarat că PNL Satu Mare se poate mândri cu cea mai bună echipă din care fac parte numeroşi primari, mulţi dintre consilierii judeţeni etc.

„Atunci când suntem în faţa unor provocări mari, este important să mergi la luptă cu o echipă serioasă, cu o echipă de oameni, cu o echipă de profesionişti, iar Partidul Naţional Satu Mare se poate mândri cu cea mai bună echipă. Avem 23 de primari, avem 10 consilieri judeţeni, doi vicepreşedinţi, doi viceprimari, secretar de stat şi evident că aşteptările sunt pe măsură. ” a declarat Adrian Cozma.

Cei mai importanţi membrii de la nivel central, susţin candidatura lui Adrian Cozma

În cadrul emisiunii Agenda Publică, difuzată miercuri seară la ITV, prim – vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, a declarat că Adrian Cozma are toată susţinerea mai marilor liberali, în frunte cu prim-ministrul României, Florin Cîţu.

„Adrian Cozma e un om tânăr, dar cu experienţă în zona politică pentru că vine din organizaţia de tineret, cum foarte corect spunea domnul fost deputat (n.r. Ioan Holdiş). Deasemenea vine cu legături foarte puternice la Bucureşti, atât cu prim-ministru cât şi cu mine ca prim-vicepreşedinte, Robert Sighiartău, cu Vasile Blaga, cu Lucian Bode – ministru de Interne. Deci un om respectat de noi şi nu vom ezita, atât Lucian Bode – ministrul de Interne, eu în calitate de prim-vicepreşedinte, Robert Sighiartău – secretarul general al partidului, Florin Cîţu în calitate de premier şi vicepreşedinte – candidat la preşedinţia partidului, să îl susţinem cu toată forţa şi să încercăm să aibă o victorie zdrobitoare pentru a-şi impune şi un birou cât mai apropiat de năzuinţele sale şi de dorinţele noastre de a schimba lucrurile. Deci cred că are prima şansă şi va câştiga alegerile la nivel local.” a declarat Rareş Bogdan.

Adrian Cozma a precizat că această candidatură se bazează pe proiecte şi şi-a invitat colegii să se inscrie şi ei în cursă. Până la această dată, Adrian Cozma este singurul liberal care şi-a anunţat candidatura pentru această funcţie.

- Advertisment -

Cele mai populare

Apă gratis pentru trecători la Tășnad și Satu Mare

Valul de căldură ce a lovit județul Satu Mare stârnește reacții pozitive în rândul comunității locale. În...

Gașca Zurli revine la Satu Mare

Vești bune pentru copiii care îndrăgesc cea mai tare gașcă din țară, Gașca Zurli. După ce concertul de...

Numărul îmbolnăvirilor de COVID – 19 continuă să scadă

Până astăzi, 23 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate1.080.389 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus...

În 2020 România a fost cea mai ieftină țară din UE

În anul 2020, în medie, românii au plătit cele mai mici prețuri din Uniunea Europeană pe mâncare, băutură,...

Comentarii recente