Acasă Locale Ambasadorul Tarilor de Jos in vizita la Satu Mare

Ambasadorul Tarilor de Jos in vizita la Satu Mare

În data de, 22.08.2013, Primarul Municipiului Satu Mare, Dr. Coica Dorel a primit vizita Excelenței sale Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos la București, domnul Matthijs van Bonzel, însoțit de domnul Walterus Reijers,  Consul Onorific  al Regatului Țărilor de Jos la Cluj Napoca.

După ce a expus oaspeților facilitățile pe care le oferă municipiul din punct de vedere economic, geografic și cultural, primarul a prezentat proiectele municipalității aflate în curs de derulare.

Ambasadorul a dorit să știe dacă Primăria Municipiului Satu Mare este interesată de o întâlnire cu conducerea companiei olandeze Philips, în vederea unei colaborări .

Domnul Primar și-a exprimat acordul pentru această întrevedere. Probalil întâlnirea se va realiza în cursul lunii octombrie cu ocazia vizitei delegației Primăriei Municipiului Satu Mare în orașul înfrățit Zutphen din Olanda.

Totodată, ambasadorul a fost interesat de proiectele care sunt în desfășurare pentru integrarea  romilor din Satu Mare dar și de relația dintre conducerea  Municipiului Satu Mare și conducererile celorlalte municipii din zona de Nord Vest a țării ( Baia Mare, Oradea,  Arad).

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente