joi, iunie 20, 2024
AcasăLocaleAmbasadorul Tarilor de Jos in vizita la Satu Mare

Ambasadorul Tarilor de Jos in vizita la Satu Mare

În data de, 22.08.2013, Primarul Municipiului Satu Mare, Dr. Coica Dorel a primit vizita Excelenței sale Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos la București, domnul Matthijs van Bonzel, însoțit de domnul Walterus Reijers,  Consul Onorific  al Regatului Țărilor de Jos la Cluj Napoca.

După ce a expus oaspeților facilitățile pe care le oferă municipiul din punct de vedere economic, geografic și cultural, primarul a prezentat proiectele municipalității aflate în curs de derulare.

Ambasadorul a dorit să știe dacă Primăria Municipiului Satu Mare este interesată de o întâlnire cu conducerea companiei olandeze Philips, în vederea unei colaborări .

Domnul Primar și-a exprimat acordul pentru această întrevedere. Probalil întâlnirea se va realiza în cursul lunii octombrie cu ocazia vizitei delegației Primăriei Municipiului Satu Mare în orașul înfrățit Zutphen din Olanda.

Totodată, ambasadorul a fost interesat de proiectele care sunt în desfășurare pentru integrarea  romilor din Satu Mare dar și de relația dintre conducerea  Municipiului Satu Mare și conducererile celorlalte municipii din zona de Nord Vest a țării ( Baia Mare, Oradea,  Arad).

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente