joi, aprilie 25, 2024
AcasăCosul cu vipereCosul cu vipere - Amendă cu repetir

Cosul cu vipere – Amendă cu repetir

cos vipere nouVajnica poliție locală sătmăreană se laudă că dă amenzi pe bandă rulantă, de parcă rolul acestei instituții ar fi doar acela de a hăitui sătmărenii. Dar mă rog, atâta știu, atâta fac. Adică lucruri rele ori prostii. Dar dacă ar fi doar asta!

Haosul care domnește la Poliția Locală este deja legendar și ne și grăbim să vă aducem la cunoștință un mic exemplu în acest sens, petrecut mai zilele trecute. Un conducător auto a parcat într-un soi de mlaștină dar asta a fost doar părerea lui că e mlaștină, deoarece polițiștii locali au spus că mocirla aia este ”spațiu verde”, așa că i-au trântit rapid omului, o amendă de 50 de lei. Omul nu a protestat, deja sătmărenii sunt obișnuiți să fie umiliți de indivizii ăștia, așa că a plătit fain – frumos, fără să crâcnească, amenda cu pricina.

Până aici, tot story-ul ăsta se înscrie în (a)normalitatea cotidiană ”made in Satu Mare” dar după o vreme , conducătorul auto primește o mândrețe de somație ca să-și achite urgent amenda, pe care de fapt a plătit-o!, în caz contrar intră la penalizări de întârziere. Bulversat, cetățeanul caută chitanța doveditoare, nu mai știa exact unde a pus-o, dar pe când să facă dovada, a fost înștiințat că la mijloc e vorba de o eroare, o lipsă de sincronizare între Poliția Locală și Servicul Local de Taxe și Impozite.

La drept vorbind, harababura este mult mai mare, în oraș se vorbește că ar fi deja peste o sută de astfel de alarme false doar în ultima perioadă. Nu știm din ce cauză, nimeni nu mișcă un deget în această problemă, cu toate că mass media semnalează din ce în ce mai des anomaliile cașchetarilor.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente