duminică, septembrie 24, 2023
AcasăSportNationalAna Maria Brânză vrea revanșa în întrecerea pe echipe la CE de...

Ana Maria Brânză vrea revanșa în întrecerea pe echipe la CE de scrimă

Spadasinele antrenate de Octavian Zidaru se bat pentru podiumul european la Strasbourg. „Trebuie să respectăm tactica”, avertizează Ana Maria Brânză.

Doar locul 23 în concursul individual, Ana Maria Brânză vrea să-și ia revanșa în întrecerea pe echipe la Europenele de scrimă de la Strasbourg. Cu vicecampioana olimpică de la Beijing în lot, România a terminat pe locul 2, la Zagreb, în 2013.

Ana Maria Brânză a declarat: „Anul trecut cred că eram echipa pe care nimeni nu o prea băga în seama. Toată lumea se gândea că au apus vremurile pentru echipa României, că o să le fie mai ușor și cred că acesta a fost avantajul nostru. Toți au început să-și facă temele bine în privința noastră și ne iau mult mai în serios. Important este să nu ne grăbim, să respectăm tactica meciului și la final să câștige cel mai bun, dar cele mai bune să fim noi”.

Revenită pe planșă după ce în urmă cu 6 luni a devenit mamă, Simona Gherman a cucerit deja o medalie de bronz la individual. Simona Gherman a adăugat: „Ne dorim foarte mult o medalie la echipe, de fapt asta e cea mai importantă. Trebuie să ne menținem acolo, în clasamentul mondial, pentru a ne fi mai ușor când va începe calificarea”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente