Acasă Locale Stiri Satu Mare Andreea Maxim și Parnău Mark Miss și Mister 2014 la Liceul...

Andreea Maxim și Parnău Mark Miss și Mister 2014 la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare (FOTO)

Liceul cu Program Sportiv Satu Mare și-a sărbătorit bobocii printr-un eveniment organizat sâmbătă seara, 22 noiembrie  la club AQUA,  în centrul spectacolului aflându-se nouă fete și cinci băieți, din clasele a IX, X și XI. Sportivii sătmăreni s-au distrat, s-au simțit bine și au petrecut momente frumoase în compania colegilor care s-au pregătit așa cum se cuvine să organizeze un bal memorabil.

„Sărbătoarea bobocilor” de la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare a debutat cu punctualitate, la ora anunțată de organizatori, lucru foarte apreciat de publicul din sală.

Concurenții au pășit grațioși în ținuta de zi, făcând cunoștință cu publicul, dar și cu juriul, format din: Codrean Coduța, Lavinia Năstruț, Ovidiu Mureșan, Alena Ignărescu,  Ovidiu Socaci, Andrada Nocaci și Angela Terebes.

Printre probele din cadrul competiției amintim proba de sărit coarda ținând o portocală sub bărbie, la fete și deasemenea flotări cu portocala pe ceafă la băieți, probă care le-a dat destul de multe bătăi de cap concurenților; proba întrebărilor din partea organizatorilor , spre deliciul colegilor din sală care râdeau în hohote de răspunsurile concurenților.

Pentru că au trecut cu brio de primele probe, bobocii s-au retras în culise, pe scenă făcându-și apariția organizatorii care au prezentat o colecție vestimentară creată de designerul sătmărean, Alena Ignărescu. Cei 14 boboci au revenit în scenă prezentând fiecare echipamentul sportiv al sportului pe care în practică.

Nelipsita probă a ținutei de seara a însemnat punctul culminant al sărbătorii bobocilor, ei defilând cu mult curaj în rochii și costume deosebite. Până la deliberările juriului, invitații speciali ai evenimentului, Bogdan de la Satu Mare și Florin Oșanu au destins atmosfera.

Momentul cel mai așteptat al serii a fost rezultatul bătăliei. În urma delibărari juriului Andreea Maxim și Parnău Mark au fost desemnați MISS și MISTER Liceul cu Program Sportiv Satu Mare 2014.

Deasemenea pe podium au mai urcat perechile: locul II – Diana Kovacs și  Călin Pop; locul III – Adriana Hajdu și David Șireag.

Miss și Mister Populritate fiind ocupat de Giorgiana Chiș și David Șidreag.

George NEGREA

DSC_1117

miss-liceul cu program sportiv satu amre (1) miss-liceul cu program sportiv satu amre (2) miss-liceul cu program sportiv satu amre (3) miss-liceul cu program sportiv satu amre (4) miss-liceul cu program sportiv satu amre (5) miss-liceul cu program sportiv satu amre (6) miss-liceul cu program sportiv satu amre (7) miss-liceul cu program sportiv satu amre (8) miss-liceul cu program sportiv satu amre (9) miss-liceul cu program sportiv satu amre (10) miss-liceul cu program sportiv satu amre (11) miss-liceul cu program sportiv satu amre (12) miss-liceul cu program sportiv satu amre (13) miss-liceul cu program sportiv satu amre (14) miss-liceul cu program sportiv satu amre (15) miss-liceul cu program sportiv satu amre (16) miss-liceul cu program sportiv satu amre (17) miss-liceul cu program sportiv satu amre (18) miss-liceul cu program sportiv satu amre (19) miss-liceul cu program sportiv satu amre (20) miss-liceul cu program sportiv satu amre (21)

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente