Acasă Cosul cu vipere Cos cu VIPere - Unde-I liniștea de odinioară din Sătmar?

Cos cu VIPere – Unde-I liniștea de odinioară din Sătmar?

Aud pe foarte multă în ultima vreme cum că în acest orășel de pe malul Someșului nu s-ar întâmpla nimic, este un oraș pustiu lipsit de o țâră de viată.

Eu pot contrazice oricând și la orice oră aceste speculații, urbea noastră este mult mai activă decât băieții aceia de la „ochi albaștrii” care veghează tot și oricând și că pe aici se întâmplă mult mai multe decât vă imaginați.

Spaima care este băgată în bieții sătmăreni cu crima actriței, va fi greu de scos. Se pare că cercetările avansează foarte greu, și că acest criminal încă circulă liber și probabil își caută și alte victime.

Nu știm de ce dar poliția încet încet nu prea ne mai ajută cu nimic, ba din contră putem spune că ne încurcă.

Hai să mai recapitulăm și alte ciudățenii întâmplate în scumpul nostru orășel.

Mai țineți minte cazul acela în care un bărbat era jefuit de două prstituate, iar el străgând în gura mare după ajutor, undeva în jurul orei unu noaptea, a fost amendat de Poliția Locală cum că tulbura ordinea și liniștea publică ? Sau celebrul telefon dat în miezul nopții de o așa zisă divă,  la poliție pentru că și-a rupt tocul ? Sau cum băieții de la salubrizare udau de mama focului șosele undeva pe la miezul nopții cu toate că afară nu era un gram de mașină pe drum ba, plus de asta și ploua de le rupea?

Nu ne orpim aici !

Dumneavoastră nu ați fost niciodată furați așa „legal” de aparatele de eliberat tichete de parcare sau cele pentru biletele de autobuz și când ați cerul dreptate ați fost fugărit de la acele uși? Dacă sunteți un cetățean corect care își plătește toate dările la stat, dar când se prezintă la ghișeu este tratat mai ceva ca un gunoi de lucrătoarea de acolo. Ce putem spune de cazul microfoanelor din primărie care, citez “au fost amplasate de un soț gelos pentru ași urmări consoarta” astra voia să credem, edilul sătmărenilor.

Povești multe, unele și mai comice ca acestea, deci, vedeți că avem un oraș în care se întâmplă ba chiar foarte multe.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cazinoul din Constanța monument Art Nouveau

Cazinoul din Constanța, un monument Art Nouveau și un simbol al orașului, cu o istorie zbuciumată, primește o nouă viață.

Florin Iordache ar putea fi numit șef la Consiliul Legislativ.

Controversatul deputat PSD și fostul ministru al Justiției - Florin Iordache ar putea candida pentru postul de șef al Consiliului Legislativ. Parlamentul...

Donald Trump:Ne-am săturat de Coronavirus

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, expertul principal în boli infecţioase al guvernului SUA, în timpul unei convorbiri...

București intra în scenariul Roșu

Bucureștiul este vizat începând de astăzi de restricții pe care autoritățile le-au decis luni, după ce rata de incidență a îmbolnăvirilor cu...

Comentarii recente