vineri, februarie 23, 2024
Acasăinterviu Jurnal“Arta este un mod prin care uit de viața mea cotidiană”. Interviu...

“Arta este un mod prin care uit de viața mea cotidiană”. Interviu cu Cadar Bianca


Pentru început poți să îmi spui câteva lucruri despre tine?

Mă numesc Cadar Bianca Georgiana, am 17 ani, sunt elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național „Doamna Stanca”, la profilul Științe Sociale Bilingv Engleză.

interviu1 (1)

Ce hobby-uri ai?

Hobby-ul meu principal este, fotografia deoarece prin acest mod poți să îți exprimi sentimentele fără a folosi cuvintele. Mai îmi place mult să desenez portrete prietenilor mei.

Ce părere ai despre vedetele apărute peste noapte în show biz?

Nu pot să le consider vedete deoarece sunt unele persoane care chiar muncesc ca să ajungă undeva, dar vin aceste vedete impostoare care sunt împinse de alții în față, fără a avea  măcar calitățile minime necesare și astfel cei talentați rămân pe dinafară.

Crezi în “dragoste la prima vedere”?

Nu consider că există “dragoste la prima vedere” deoarece din primele priviri poți să simți mici “fluturași“ care pe parcurs se pot transforma în dragoste.

292002_558764807501885_2116814357_n


interviu

Cum arată pentru tine iubitul ideal?

Iubitul ideal trebuie să fie o persoană cu care să pot discuta pe teme interesante, o persoană de la care să port învăța lucruri noi, o persoană care are rabdarea să mă “descifreze” în întregime.

Ce apreciezi cel mai mult la un om?

Cel mai mult la un om apreciez sinceritatea, deoarece consider că este cel mai esențial mod de a păstra o relație bună cu oamenii.

Ce înseamnă arta pentru tine?

Arta este un mod prin care uit de viața mea cotidiană, un mod în care îmi dau frâu liber imaginației, pe scurt arta este un fel de a trăi.

Cum arată pentru tine profesia potrivită?

Profesia potrivită pentru mine ar fi aceea de operator imagine, deoarece îmi place să fiu înconjurată de oameni talentați cu multe idei noi.

Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

Satu Mare este locul m-am născut, unde mi-am petrecut copilăria, am câștigat prietenii. Mă leagă multe amintiri de Satu Mare, orinde aș pleca nu m-aș simți așa de bine ca în orășelul de pe Someș.

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

Contează foarte mult deoarece nu poți face nimic fără ei. Oricâte intenții și proiecte bune ai avea, fără bani nu poți realiza nimic.

Cum crezi că sunt priviți tinerii din ziua de azi?

Având în vedere că nu toți sunt la fel, sunt priviți în mai multe moduri, fiind judecați după ce fac.

Mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?

Le transmit cititorilor să nu renunțe așa ușor la visele pe care le au, deoarece pentru un lucru care știi că ai luptat, ai o satisfacție maximă.

                                                                                            A consemnat George NEGREA

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente