29.8 C
New York City
sâmbătă, august 13, 2022
AcasăsusAUR pentru fetele lui Mircea Podoba la PRAGA

AUR pentru fetele lui Mircea Podoba la PRAGA

Munca asiduă  împletită cu consecvența si dragostea pentru ceea ce face îi aduc antrenorului Mircea Podoba succes după succes.Fetele antrenate de el si care au participat  în zilele acestea la Turneul de Tenis de Masă de la Praga,Republica Cehă,au incununat munca si sacrificiile cu care s-au confruntat de-a lungul  timpului,obținând titlul suprem și  MEDALIA DE AUR la echipe!

Aseară,la Praga,fetele de aur ale lui Mircea Podoba ,l-au făcut să uite de toate privațiunile la care a fost supus si să îl facă mândru de munca sa!

Felicitări  Dari Helga si Kitty Keresztesi!

Se pare că anul 2014 este anul international al lui Mircea Podoba.După medalia de bronz de la Linz a urmat cea de argint de la Zagreb pentru ca la Praga,cele două fete să  obțină aurul.

2 COMENTARII

  1. acesta e antrenorul pe care primarii CAREIULUI il lasa fara fonduri si fara sustinere!!! tot ce a facut inclusiv sala de sport a facut o cu munca lui si banii lui iar primaria nu doreste sa auda de el pentru ca viceprimarul este un fost sportiv care nu a reusit in viata la fel ca si mircea !
    mircea isi vede de ale lui si aduce rezultate iar palatul copiilor inde apartine cu clubul elevilor si primaria carei il saboteaza pe unde pot si il lasa fara fonduri noroc cu sponsorii!!!
    inainte de deplasarea la praga mircea podoba a fost controlat de inspectoratul scolar in loc sa il lase sa se ocupe de antrenamennt cu fetele!numai piedici i se pun si totusi cel mai bun castiga !!!!

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente