29.8 C
New York City
duminică, august 14, 2022
AcasăsusPonta: Antonescu a fost lucrat, intoxicat și manipulat

Ponta: Antonescu a fost lucrat, intoxicat și manipulat

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat că nu știe dacă retragerea lui Crin Antonescu este definitivă, deoarece nimic nu este definitiv în politică, și a reluat ideea că acesta ar fi fost „lucrat, intoxicat și manipulat de niște oameni care sunt șantajați”, susținând că și Traian Băsescu este implicat.

„Nu știu dacă e definitivă această retragere. Nimic nu este definitiv în politică. Mă uit la faptul ca i s-a pregătit acest lucru. Și nu de către noi, cei pe care era supărat în ultima perioadă, ci exact de cei pe care i-a crezut apropiați. A fost o chestiune lucrată și era evident că, la un moment, ori se retrage, ori va fi retras pentru a face loc unei scheme la care se lucra demult și s-a dat ordin pe unitate la toți comentatorii să o sprijine”, a declarat Ponta, la România TV.

Întrebat dacă președintele Traian Băsescu este implicat în acest caz, Ponta a răspuns că da.

Categoric da. În continuare cred că Antonescu a fost doar intoxicat si manipulat (…) Nu cred că Antonescu a avut de la început acest scenariu în minte. Anul trecut, i-am văzut sfatuitorii, i-am spus de zeci de ori că acești oameni sunt mercenari, că l-au distrus și pe Mircea Geoană și pe alții, și sunt oamenii santajabili care vor ajunge tot la Traian Băsescu”, a spus Ponta.

El a mai susținut că se dorește un președinte fără sprijin politic, astfel încât după plecarea lui Băsescu să se schimbe „doar plăcuța”, Iohannis neavând o bază politică ce poate fi comparată cu a sa sau a lui Antonescu.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente