Acasă Locale Stiri Satu Mare Blaga: În momentul în care va candida independent, Macovei e radiată din...

Blaga: În momentul în care va candida independent, Macovei e radiată din rândurile membrilor PDL

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Craiova, că, potrivit Statutului partidului, în momentul în care va candida independent, Monica Macovei va fi automat radiată din rândurile membrilor formațiunii democrat-liberale.

“Avem un statut foarte clar, care spune la articolul 20 că, în momentul în care domnia sa va candida independent, automat este la radiere, la capitolul radieri, va fi radiată din rândurile membrilor Partidului Democrat, este radiată automat și acest articol este prins în statut”, a declarat Vasile Blaga.

Întrebat de jurnaliști dacă acest lucru nu aduce prejudicii imaginii partidului, liderul PDL a răspuns: ”Am spus din primul moment că da, mai ales că domnia sa nu a fost oprită niciun moment să participe la o competiție internă în partid. Eu nu știu un alt candidat în afara domnului Iohannis care să fi fost desemnat mai democratic de propria structură politică și aici mă refer la Alianța Creștin Liberală și de marele partid liberal. Pe de o parte, a fost competiția internă câștigată de Cătălin Predoiu și a fost etapa a doua, așa cum ne-am înțeles, între PDL și PNL – o competiție între domnul Cătălin Predoiu și domnul Iohannis. Ce ne bucură pe noi, azi, este că noi toți, în frunte cu domnul Predoiu, suntem azi cei mai mari suporteri ai domnului Iohannis și vom fi în această campanie”.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei care este și candidat independent la Președinție a precizat, joi, că va lua ”foarte curând” o decizie în privința relației sale cu PDL.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente