Acasă sus Cei care doresc să fie președinți de secție să se prezinte la...

Cei care doresc să fie președinți de secție să se prezinte la Prefectură

Persoanele care doresc să participe, în calitate de președinte sau locțiitor al președintelui secțiilor de votare, pentru alegerile parțiale parlamentare din Colegiul Uninominal 2 sunt invitate să depună cereri în acest sens.

Secțiile din Colegiul Uninominal 2 sunt: în municipiul Satu Mare (de la Nr. 1-28), și în comunele Apa, Culciu, Medieșu-Aurit, Odoreu, Păulești, Valea Vinului și Viile Satu Mare.

Cererile pot fi depuse atât la Instituția Prefectului Satu Mare cât și la sediile primăriilor din localitățile mai sus menționate.

Pe lângă cererea tip, la dosar se depun copii după actul de identitate și diploma de studii (se cere cel puțin studii medii).

- Advertisment -

Cele mai populare

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose amendați pentru nerespectarea regulilor

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, surprinși la masă cu alte 10 persoane la o pensiune din Buzău, nerespectând măsurile de distanțare .

Ziua Armatei Române

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că Ziua Armatei României va fi sărbătorită printr-o serie de manifestări organizate, în format restrâns, în principalele garnizoane...

Vindecarea demonizatului din ținutul Gherghesenilor

Sfânta Evanghelie de Luca VIII, 26-39 "Şi au ajuns cu corabia în ţinutul Gerghesenilor, care este în faţa Galileii.

Sub 4.000 de cazuri noi raportate de COVID-19

Alte 3.855 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul COVID-19 în România a...

Comentarii recente