luni, decembrie 4, 2023
AcasăsusConsilierul Ciută solicită renunțarea la aparatura de ascultare

Consilierul Ciută solicită renunțarea la aparatura de ascultare

Urmare a aspectelor semnalate de consilierul Ilie Ciută în ședința din 31 ianuarie 2014 în ce privește existența aparaturii de ascultare în dotarea mașinilor Poliției Locale din subordinea Primăriei Carei,șeful acestui departament,Ecsedi Ioan a oferit un interviu în presa de limbă maghiară,în care menționa că așteaptă   scuze de la consilierul liberal.

La finalul ședintei CL de azi,10 februarie 2014,la punctul Diverse,consilierul Ciută a lansat o invitație către șeful Poliției Locale pentru  o întâlnire dacă acesta dorește   dar nu înainte de a demonta aparatura de ascultare care este ilegal montată.

“Am citit interviul acordat de șeful Poliției Locale,în această calitate a sa,presei de limbă maghiară,în care menționa  la final că ar trebui să îmi cer scuze pentru cele afirmate de mine în ședința trecută.Vă rog să i se transmită ca să mă caute dar  până atunci îi aduc la cunoștință că nu are voie să monteze aparatură de ascultare pe mașinile Poliției Locale,pentru că este ilegal.Știu că deja a început să  demonteze aparatura dar dacă nu le dă jos pe toate voi face plângere la Parchet.”

Tot în cadrul acestei ședințe,consilierul Ciută  l-a interpelat pe primarul Kovacs în legătură cu tăierea unui copac de pe domeniul public fără nici o aprobare legală.

Față în față cu fosta Filatură s-a tăiat miercuri un copac bine dezvoltat,sănătos ,verde ca ceapa.Am luat legătura cu dl.Egli să mă interesez dacă există măcar un proces verbal de constatare  a unei eventuale boli a falnicului copac dar nici măcar el nu știa de această tăiere”.

Intervenția a stârnit o violentă reacție a primarului care s-a dezlănțuit în binecunoscutul stil ” Iar v-ați trezit cu tăierile de copaci?Nu mai terminați odată cu acest subiect?Altceva mai bun nu aveți de făcut? “  dar evitând să dea detalii legate de această tăiere,mai mult afirmând că tăietorii nu au fost din curtea primăriei Carei.

Prezentarea de către consilierul Ciută a imaginilor surprinse la fața locului,cu persoanele implicate în operația de tăiere,l-au redus la tăcere pe edilul  irascibil.

BULETIN DE CAREI

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente