joi, februarie 2, 2023
AcasăCosul cu vipereCoș cu VIPere - Poduri, simbolurile incompetenței sătmărene

Coș cu VIPere – Poduri, simbolurile incompetenței sătmărene

Cum să îți bați joc chiar în halul acesta de oameni și de oraș, să ai nevoie de 2 ore ca să parcurgi distanța dintre strada Botizului și cartierul Micro 17, iar ambele poduri să fie „strangulate” de niște dobitoci cu ideile lor care nu știu să gestioneze lucrările în sătmaru’ ăsta nenorocit și firma executantă pe care pur și simplu o doare-n cur, fac legea de parcă ar fi la ei pe tarla.
Băi, tot se repară străzile și tot de rahat sunt, vara trecută și-au bătut joc de noi tot în această perioadă.
Aglomerație, trafic, și nervi pentru că a venit acasă „diaspora”, cald că doar e mijlocul verii și fix amu, da fix amu trebuiau frecate ambele poduri.
La orele amiezii orașul e paralizat de zici că l-a oprit cineva din telecomandă, mersul pe jos și pe bicicletă sunt singurele mijloace prin care nu stai ca tâmpitul 3 ore în trafic.
Ar trebui să se deschidă un traseu turistic pe această rută, că și așa viteza maximă cu care te poți deplasa cu autoturismul este de 4 km/h și turiștii ar putea să-i admire pe muncitorii care se zbat ca maimuțele la Gradina Zoologică, pentru că numai lucru nu-l putem numii cea ce fac ei.
Nu înțelegem, cum mama dracului pot să dureze așa mult lucrările la un amărât de pod, cea mai penibilă lucrare de infrastructură pe care a avut-o Satu Mare de la Decebal încoace. Începută și abandonată de câteva ori în decurs de aproape doi ani, cârpită în fiecare lună câte puțin.
Acest pod se pare că a devenit un monument al neputinței și incompetenței politicienilor sătmăreni.
Să vă fie rușine incompetenților că vă bateți joc de tot orașul și de toți sătmărenii, mai bine v-ați îngropa în fundația construcției că poate se întâmplă ca și în legenda Meșterului Manole, lucrările ar rezista. A și, mai faceți și un bine sătmărenilor că scapă de voi.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente