Acasă Cosul cu vipere Cos cu Vipere: Afara e vopsit gardu', inauntru leopardu'

Cos cu Vipere: Afara e vopsit gardu’, inauntru leopardu’

Ceea ce se întâmplă în zona fostelor blocuri de nefamiliști a defunctului IPL pare desprins dintr-un film horror cu episoade interminabile.

Cetățenii cinstiți care au ghinionul să locuiască în zonă, nu au nici măcar curajul de a reclama autorităților toate atrocitățile care se întâmplă pe acolo.

În primul bloc, cel dinspre fabrică, trăiește o faună, care la o simplă razie a poliției, ar putea aduna – extrem de lejer –  câteva sute de ani de pușcărie.

Hoți, proxeneți, traficanți de droguri, curve și tâlhari s-au oploșit între pereții de beton ai unui bloc aproape prăbușit și se pare că nimeni nu-i deranjează.

Aici se petrec zilnic tot felul de scandaluri monstruose, bătăi sângeroase și nemiloase reglări de conturi între diferite grupări mafiote rivale.

Paralel cu această adevărată „Curte a Miracolelor” se află un bloc mai curățel, unde oamenii încearcă din răsputeri să ducă un trai cât de cât civilizat, demers dinamitat mereu de intervenția brutală a acestor indivizi aflați la periferia societății și certați bine de tot, cu legea.

Am primit o sfâșietoare scrisoare – de peste șapte pagini – de la un cetățean din zonă, care nu mai poate să suporte toate aceste vexațiuni cotidiene.

Aflăm că blocul cu pricina nu mai are – de peste un deceniu – niciun fel de utilități: apă, canalizare, gaz sau curent și în aceste condiții nu-i greu de ghicit cam ce focar de infecție înflorește pe acolo.

Și de parcă nu ar fi destule toate acestea, mai vin și cursanții școlilor de șoferi care au pe platoul din fața fabricii, oprire obligatorie prevăzută și cu un „piș popas” executat de către viitorii șoferi, fix sub nasul locatarilor.

Nu se știe cum vor evolua lucrurile dar credem că se impune o intervenție rapidă a autorităților pentru anihilarea totală a acestui cuib al mizeriei totale și al infracțiunilor, până încă nu este prea târziu!

- Advertisment -

Cele mai populare

Medicii infectați,fug din spital

Trei cadre medicale infectate cu coronavirus, internate la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean din Târgu Jiu, au fugit din unitatea...

USR PLUS sfidează ceremonia de investire

În ultimele zile s-a întâmplat un fenomen ciudat. În mai multe zone ale țării, în număr mare și în unele cazuri în...

Noul Model Tesla trimis către Europa

Tesla Motors a trimis un prim transport către Europa de la fabrica din Shanghai care produce din 2019. Mașinile au fost trimise...

Medicina-forță morală dominantă în controlul societăților

Fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, ridică probleme etice importante legate de medicină și actuala pandemie într-un comentariu publicat pe blogul...

Comentarii recente