Acasă Cosul cu vipere Cos cu vipere: ''Boschetarii versus Localii''

Cos cu vipere: ”Boschetarii versus Localii”

cos cu vipereNe-am obișnuit deja cu indiferența Poliției Locale din orășelul nostru. Siguranța cetățenilor este periclitată zi de zi din cauza incompetentelor unor organe. Nimeni nu face nimic, deși există multe cazuri semnalate și cunoscute de către autorități.

Cel mai recent caz este acela de la Grădiniță 14 Mai, (cartierul 14 MAI), o zonă defavorizată și lăsată de paragină… În urmă cu câteva zile, mai mulți oameni ai străzii, au ”locuit” în curtea grădiniței, fară ca cineva să-i deranjeze! Cei cu pricina spun că au anunțat organele, dar… nimic!

Oare care le sunt atribuțiile polițiștilor locali, dacă viața copiilor noștri este marginalizată cu bună știință, chiar de către cei care ar trebui să ne apere?!

Acei oameni ai străzi ”provin” de la un adăpost de noapte din apropiere, de unde au fost catapultați, iar unii nu au vrut să doarmă pe acolo din cauza ”bunului tratament”. Cert este faptul că, imaginea în sine era una desprinsă din filmele de groază! Acei boschetari acolo dormeau, mâncau și își făceau necesitățile în văzul lumi, la câțiva metri de copii… Grădiniță 14 Mai este una care dea lungul timpului a ținut la imaginea ei prin profesionalismul cadrelor didactice.

Părinții copiilor care învață la acea grădiniță s-au făcut foc și pară, văzând-că, zi de zi, acei oameni ai străzii stau în curtea grădiniței și nimeni nu face nimic! După ce s-a facut mare tam-tam în presă locală, ”cineva”, i-a mutat dea colo… cu vro 50 metri… spre nord!

De aici deducem că, Poliția Locală este din nou neputincioasă în fața cerșetorilor, oamenilor străzii, dar are drepturi depline asupra contribuabilului, pentru al amenda la cea mai mică greșală a lui!

A venit primăvară… poate face și domnu’ primar puțină curățenie și ordine acolo unde trebuie…!

- Advertisment -

Cele mai populare

„Nimănui cu nimic nu fiţi datori, decât cu iubirea unuia faţă de altul”

Fii blând și bun cu toți, ne îndeamnă Părintele Serghie, că toți sunt în nevoi, bolnavi cu toții. Nu-i nimeni sănătos la suflet....

Este oficial.Biden,rămâne câștigător

Administrația Serviciilor Generale cea care are un rol cheie în confirmarea oficială a victoriei în scrutinul prezidenţial, l-a informat pe președintele ales...

Postul alimentar:recomandări și rețete

Postul alimentar, în toate civilizațiile și religiile, a fost implementat cu valențe curative nu numai în ceea ce privește corpul, dar și...

Adrian Cozma: Vom dezvolta Satu Mare cu bani europeni!

Nu mai are nimeni nicio îndoială că utilizarea cu eficiență a banilor europeni e cheia și drumul spre o dezvoltare mai rapidă...

Comentarii recente