Acasă Cosul cu vipere Coș cu VIPere - Din seria - Satu Mare Tărâm de Basm

Coș cu VIPere – Din seria – Satu Mare Tărâm de Basm

Aud pe foarte multă în ultima vreme cum că în acest orășel de pe malul Someșului nu s-ar întâmpla nimic, este un oraș pustiu lipsit de o țâră de viată.

Eu pot contrazice oricând și la orice oră aceste speculații, urbea noastră este mult mai activă decât băieții aceia de la „ochi albaștrii” care veghează tot și oricând și că pe aici se întâmplă mult mai multe decât vă imaginați.

Dacă stam puțin și recapitulăm multe dintre năzbâtiile făcute de simplii cetățeni, organele statului, politicieni și așa zișii smecheri, ne dăm repede seamă că pe aici bate un vânt puternic de incultură și prostie.

Mai țineți minte cazul acela în care un bărbat era jefuit de două prstituate, iar el străgând în gura mare după ajutor, undeva în jurul orei unu noaptea, a fost amendat de Poliția Locală cum că tulbura ordinea și liniștea publică ? Sau celebrul telefon dat în miezul nopții de o așa zisă divă,  la poliție pentru că și-a rupt tocul ? Sau cum băieții de la salubrizare udau de mama focului șosele undeva pe la miezul nopții cu toate că afară nu era un gram de mașină pe drum ba, plus de asta și ploua de le rupea?

Nu ne orpim aici !

Dumneavoastră nu ați fost niciodată furați așa „legal” de aparatele de eliberat tichete de parcare sau cele pentru biletele de autobuz și când ați cerul dreptate ați fost fugărit de la acele uși? Dacă sunteți un cetățean corect care își plătește toate dările la stat, dar când se prezintă la ghișeu este tratat mai ceva ca un gunoi de lucrătoarea de acolo. Ce putem spune de cazul microfoanelor din primărie care, citez “au fost amplasate de un soț gelos pentru ași urmări consoarta” astra voia să credem, edilul sătmărenilor.

Povești multe, unele și mai comice ca acestea, deci, vedeți că avem un oraș în care se întâmplă ba chiar foarte multe.

Pănă la următoarele povestiri din seria “Satu Mare Tărâm de Basm”, vă uram distracție plăcută în frumoasa urbe de pe valea Someșului.

- Advertisment -

Cele mai populare

Remedii naturiste pentru un sistem imunitar de fier.

Principala armă pe care o avem în lupta cu răceala, tusea si gripa este propriul nostru sistem imunitar și suntem sfătuiți deseori...

Luptă pentru viață la doar doi ani.Ajutorul tău,poate schimba viața ei.

Ines s-a născut prematur, la 24 -25 săptămâni de sarcină, având la naștere o greutate de doar 480 grame. Medicii au declarat-o...

Amenzi pentru nepurtarea măștii în exterior.Sunt neconstituționale!

Avocat Diana Ivanovici-Șoșoacă: Hotararea nr. 856 din 14 octombrie 2020-privind prelungirea stării de alertă, care face trimitere la Legea...

Cel mai mare cost al poluării este înregistrat în București

România înregistrează cel mai mare cost mediu al poluării pentru sănătate din Europa, cu 30% peste media europeană, iar Bucureștiul este orașul...

Comentarii recente