duminică, februarie 25, 2024
AcasăCosul cu vipereCoș cu VIPere - Hotelul care te fură cu valuta

Coș cu VIPere – Hotelul care te fură cu valuta

cosvipere

Hotelurile sătmărene sunt pline ochi de probleme, începând de la felul cum ești întâmpinat, servicii și locuri de parcare indisponibile sau suprataxate.

Dacă tot vorbim de suprataxare, poate cel mai tragi-comic caz este acela a celebrului hotel din centrul Sătmarului, acolo unde toți stafii comuniști erau cazați și omeniți pe vremurile lui tătuca.

Da din politețe nu vom da numele hotelului,  atât vom specifica că se află fix vis a vis de parcul central iar numele lui este identic cu fenomenul ce se petrece la Polul Nord. Ați ghicit !

Aici problemele sunt cu tona, de la prețul super piperat al camerelor până la alte mici hoții practicate la recepție.

De exemplu un turist care vine să se cazeze și nu deține suma necesară plății în lei a serviciilor, poate plăti și în valută doar că prețul de schimb a valutei, la recepție este cu până la 60-70 de bani mai mic decât în casele de schimb valutar, deci un dolar ajuge să coste 3.7 lei iar un euro 3.9 lei, ceea ce nu este deloc în favoarea turistului.

Asistăm la o înșelătorie ”legală” pentru că nimeni nu îi trage la rost pe reprezentanții hotelului.

Pe lângă că prețul camerelor este foarte piperat raportat la condițiile de cazare, o camera single ajunge să coste 180 de lei, cei care se încumetă să plătească în valută sunt pur și simplu jefuiți de hotel.

Întrebați cei de la recepție, dacă nu sunt turisti care observă diferența de preț dintre hotel și casele de schimb valutar, au spus că deseori se plâng turiștii că au fost păcăliți și nici nu vor să mai pună piciorul acolo.

Hotelul cu pricina are și alte nereguli dar lăsăm instituțiile responsabile să-și facă treaba. Până data viitoare aveți grijă la bandiții ”legali” din Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente