Acasă Cosul cu vipere Cos cu ViPere: Măriuca și e-Dilu' mega-viril

Cos cu ViPere: Măriuca și e-Dilu’ mega-viril

Un bărbat din județul Satu Mare, să vaietă că șăfu’ unei comune… de pe la vest spre Sălaj… în apropierea km O-barat… a râvnit la bunul lui cel mai de preț – Măriuca, iubita sa nevastă.

Ion s-au ”Neluțu” cum îl mai alinta consoarta era tare cătrănit,cică săptămâna trecuta, la o zi după ce i-au fost confirmate cele mai negre temeri …văzui pă ăla ”cel-din-tâi”, din sat, călare pă situație. Omul bănuia de ceva vreme că ”mu(ie)rea” lui intitulată și Măriuca, ar avea bucurii la primarul comunei, iar la sfârșitul săptămânii trecute i-a prins în fapt. “Am suspectat eu ceva, așa că duminică m-am dus acasă pe ascuns. Am văzut mașina Primăriei la poartă, așa că mi-am dat seama imediat că e ceva necurat. M-am descălțat să nu fac zgomot și am intrat tiptil în casă. I-am găsit în bucătărie, în fapt! Primarul, în fundul gol, și soția, la fel!”, povestește cu amărăciune m(N)eluțu’ care a sperat până în ultima clipă să fie o neînțelegere.

Cei doi amorezi s-au speriat și au plecat fiecare unde a apucat. Primarul a fugit cu pantalonii în vine în mașină, iar soția, goală, a luat-o la fugă prin porumbul din spatele casei. De atunci nu s-a mai întors acasă, a mai spus năcăjit… Ionică. Culmea, femeia susține că nici o clipă nu s-a iubit cu edilul, ci… a fost violată! “Am spălat toată ziua covoare și m-am udat tătă, așa că m-am dus în casă să mă spăl o leacă și să mă schimb. După aceea, m-am așezat pă pat și am adormit. Deodată m-am trezit cu primarul peste mine și chiar atunci a apărut și bărbatul meu, ”gâtuită de emoții”, se scuză… Măriuca.

Primaru’ nost, pă vremuri bune o fo’ electrician… și babele din sat grăiesc că, și pă atunci ”curenta” nevestele pretinilor de pahar… Adica bea cu ei pana se făceau manga, și își ducea partenerul acasă… după, se conecta”... bușon la bușon cu nevasta trogloditului…

Amu’ baiu-i altu… că vorbește lumea-n sat, iar cele doua fete ale lui, profesoare… ”de limbi”… străine… li cam rușine cu tătuca lor… ”mega-viril”. Din câte s-o auzât pân amu’, Neluțu’ o avut o întâlnire de gradu 1 cu marele electrician… iar după ce lo ”electro-cutanat” o leacăsituația teoretic… a revenit la normal.

After party… Măriuca so întors la căminul conjugal și o jurat pă ROȘU, că nu mai slobode… pă nime-n bătătură, numai cu ”semnătura” lui Ion, zâs și Neluțu din Vale!

- Advertisment -

Cele mai populare

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Deschide-ți sufletul!

Cea mai bună metodă de a imprima în sufletul copilului sensul cuvintelor rugăciunii este de a te ruga împreună cu el, punând...

Când va ajunge în România primul vaccin anti-COVID-19?

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România ar putea beneficia de un vaccin împotriva Covid în primul...

Noua ordine militara?!

Autoritățile din Quebec City, Canada, au anunțat că vor izola cetățenii „necooperanți” într-o facilitate pentru coronavirus, a cărei...

Comentarii recente