miercuri, noiembrie 30, 2022
AcasăCosul cu vipereCos cu VIPere - Plângem pe Facebook.....

Cos cu VIPere – Plângem pe Facebook…..

Unii se cred tari de rup pământul cu toate că sunt fleașcă, iar alții tari stau frumoși în bancile lor și își vad de treburi.

De unde poți să îți dai seama că o persoană este slabă ? Urmărește această rețetă: se ia frumos un personaj, se menționează într-un articol despre ceva ce nu a făcut tocmai cum îi plăcea lui să iasă, iar el în loc să spună și să recunoască că a bulit-o, începe și aruncă cu tot felul de postări pe Facebook ( că doar este era IT-ului) și nu poate să rateaze o asemenea ocazie să își invite chiar și prietenii de cataramă să like-uiască postările și să comenteze pe diverse sit-uri ca să creadă populația că toată lumea este de partea lui.

Se înâmlpă foarte des  așa ceva, de exemplu urmăriți comentariile de pe portalurile de știri. Cum apare un articol care frige pe unul de la putere, sau unul din opoziție, cum acesta își invită preitenii de pahar, vecinii din bloc și femeia de serviciu să atace cu comentarii pro și contra. De fapt 10 comentarii aparțin unei singure persoane, cel mai amuzant este că se ceartă el cu el însuși.

Este mult mai stânjenitor să ști că o asemenea persoană publică, un politician care ar trebui să încerce să facă ceva pentru oraș, județ sau țară, își pierde vremea pe portaluri comentând.

Ne pare rău că asemenea indivizi ne reprezintă, ne organizează evenimente care adesea ies un ceai de Beșina Calului și care se plâng pe Facebook cum cineva îi piaptănă. Stânjenitor…….

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente