Acasă Cosul cu vipere Coș cu VIPere - Râzi fără discount

Coș cu VIPere – Râzi fără discount

 

Probabil mulți dintre prietenii voștri au intrat deja în febra promoțiilor de Black Friday, așa că noi cei care am rămas să cumpărăm produse la preț întreg putem să ne hlizim puțin de acest fenomen care a înnebunit România.
Ca în fiecare an, la finalul lunii noiembrie, are loc evenimentul care deja a creat isterie în ultimii ani și în România, Black Friday sau Vinerea Neagră. Așadar, cel mai probabil reducerile de Black Friday vor atrage milioane de români şi în acest an. Așadar, iată câteva lucruri pe care să le iei în calcul dacă nu vrei să-ți iei țeapă de Black Friday 2019.
Comparați prețurile la alte magazine. Dacă ați hotărât că vreți să achiziționați un produs de Black Friday, nu trebuie neapărat să îl achiziționați la prima promoție pe care ați pus ochii.
Verificați condițiile de livrare. În cazul unei achiziții de produse de pe internet, ANPC recomandă utilizatorilor să verifice dacă retailerii informează corect asupra caracteristicilor produsului, despre condițiile de livrare sau modalitățile de plată. Astfel, puteți evita firmele-fantomă, care dispar cu banii fără a trimite produsele. Orice produs cumpărat online se poate returna în 14 până la 30 de zile.
Foarte mulți români nu își vor lua nimic de Black Friday pentru că nu au terminat încă ratele pentru produsele achiziționate anul trecut tot de Black Friday.
Black Friday Meteo: Se vor reduce considerabil și gradele din termometre. Reduceri și la ilegalități, de Black friday se dau șpăgi mai mici pentru diferite servicii. Și Biserica participă la promoțiile Black Friday și se oferă mari reduceri de păcate. Corporatistii nu au timp de Black Friday, ei se bucură oricum de Casual Friday. Super promoțiile Black Friday s-au diluat de la an la an atât de mult încât aproape că au ajuns Grey Friday, Not so Black Friday sau chiar Withe Friday adică nu există nicio o ofertă reală. Reduceri și în domeniul muzical, de Black Friday 3 Sud Est va fi 2 Sud Est iar Direcția 5 va fi la ofertă ca Direcția 4.99.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația sexuală atacată de Klaus Iohanis la CCR ,promovată de deputați

Legea prin care "educația sexuală” în școli este înlocuită cu "educație sanitară” este constituțională, a decis joi Curtea Constituțională, care a respins...

Taxe care pot fii achitate online din Septembrie

Începând de joi, 24 septembrie, plățile pentru contravaloarea permiselor de conducere realizate de persoanele fizice pot fi achitate online, prin Ghișeul.ro, a anunțat...

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Comentarii recente