29.8 C
New York City
vineri, octombrie 7, 2022
Acasăinterviu JurnalInterviu cu Oana Barata: ''Viitorul depinde de noi! Daca vreti ceva mai...

Interviu cu Oana Barata: ”Viitorul depinde de noi! Daca vreti ceva mai bun si mai frumos incepeti cu voi, cu sufletul vostru!”

1. Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

1. Ma numesc Barata Oana, am 21 de ani si de curand am absolvit Facultatea de Stiinte Economice din Cluj-Napoca.

2. Cum arată în viziunea ta bărbatul ideal?

2. In viziunea mea un barbat poate fi considerat ideal daca îndeplinește doua caracteristici: estetic frumos si un suflet minunat. Consider ca partea morala e mult mai importanta deoarece înfățișarea se schimba în timp. Barbatul ideal trebuie sa fie o persoana înțelegătoare, iubitoare, harnica, sa stie sa asculte pe altii, sincer si familist. Estetic eu mi-l imaginez un barbat inalt, blond cu ochi albastrii.

3. Dacă ai fi pentru o zi primar, ce ai schimba în Satu Mare?

3. Daca as fi primar pentru o zi in Satu Mare as alege corect personalul pentru institutiile locale in functie de studiile obtinute si nu pe baza altor criterii, as utiliza bugetul local pentru investitii benefice populatiei, de exemplu : o universitate de prestigiu si m-as ocupa de dezvoltarea orasului din punct de vedere educational, o infrastructura mai buna si multe locuri de munca.

4. De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?

4. Consider ca tot mai multi tineri cad in patima drogurilor datorita curiozitatii, plictiselii, educatiei, lipsei de atentie din partea celor dragi si lipsei de socializare.

5. Ce hobby-uri ai?

5. Hobby-urile mele sunt: sportul, dansul si modelling-ul.

6. Cum comentezi expresia ,,a fi om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare”!?

6. Expresia „a fi om e lucru mare, sa fii domn e o intamplare sugereaza faptul ca e foarte dificil sa fii o persoana buna, intelegatoare, sa ii ajuti pe cei din jur si sa ii respecti indiferent de cine ar fi ei, cu alte cuvinte „sa fii om”. In schimb oricine are o stare financiara mai buna poate deveni „domn”, chiar daca nu are un caracter frumos!

7. Ce apreciezi cel mai mult la un om?

7. La un om eu apreciez foarte mult sinceritatea.

8. Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

8. In ziua de azi banii sunt foarte importanti pentru oameni, fiindca fara ei nu se poate trai. Toate lucrurile, chiar si cele necesare costa mult. Din pacate traim intr-o lume in care oamenii sunt in stare sa faca orice pentru bani.

9. Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

9. Satu Mare, pentru mine, este orasul in care am crescut si mi-as dori sa imi continui aici atat viata personala cat si cea profesionala.

10. Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?

10. Consider ca o lume condusa doar de femei nu ar fi o ideea prea buna. Totul e mai echilibrat daca, atat barbatii cat si femeile au aceleasi drepturi.

11. Îti multumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?
11. Mesajul meu pentru cititori ar fi urmatorul: traim intr-o lume manipulata cu un trai din ce in ce mai dificil, dar ca sa construim o tara frumoasa si apreciata trebuie sa facem o schimbare fiecare dintre noi. Nu ajunge daca lupta doar unul, ci ar fi bine sa participam toti la acest proces dificil pentru a obtine rezultate minunate. Viitorul depinde de noi! Daca vreti ceva mai bun si mai frumos incepeti cu voi, cu sufletul vostru!
Multumesc pentru atentia acordata! 😊

A. B.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente