marți, mai 28, 2024
AcasăCosul cu vipereCoș cu VIPere - Spitalul groazei

Coș cu VIPere – Spitalul groazei

Controversat și misterios a mai fost cazul bărbatului găsit mort în groapa septică din incinta Spitalului Județean dar și mai ciudat este modul în care organele statului au limitat accesul presei la locul faptei și la informații concrete, mai bine de o săptâmână.

Până la urmă se pare că s-a găsit identitatea nefericitei persoane, iar informația a fost dată presei, asa ca și cum îi arunci un os unui câine, ” na mă, amu sunteți fericiți, nu ați putut avea răbdare?”.

În secolul XXI nu credem că este normal că organele statului precum și unii aleși locali, să reacționeze în acest fel și să restricționeze accesul presei la acest caz. Presă liberă, hm?

Întrebat de către jurnaliști, de ce nu au fost lăsați în curtea spitalului, nici chiar șeful Consiliului Județean nu prea a știut ce să răspundă. Cică, Consiliul Județean, răspunde de partea de administrare a spitalului. Cazul a fost anunțat prin 112, a venit Poliția, Procuratura, a închis tot, da a închis tot până și accesul mass-mediei.

Multe lucruri ciudate se întâmplă mai nou la Spitalul Județean, medicii demisionează, managerul e pe cale să plece, oamenii mor în condiții ciudate, mai pe scurt, un haos total. Să fie cumva provocat de cineva intenționat? Cine ar avea interese ca treaba să meargă prost acolo?

„Eu zic că Spitalul Județean Satu Mare după ce a trecut printr-o perioadă de bulversare, trebuie lăsat puțin în pace”, asta spunea președintele Consiliului Județean.

Până când apele se vor mai limpezi pe acolo, rămânem cu speranța că nu se va mai întâmpla nici o tragedie.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente