vineri, aprilie 19, 2024
AcasăCosul cu vipereCoș cu VIPere - Taxator hoțoman

Coș cu VIPere – Taxator hoțoman

După cum ştie toată lumea, viaţa într-un oraş este plină de provocări. Unii ar spune că asta ne face viaţa mai interesantă, alţii că asta este un factor de stres. Realitatea este că unele lucruri nu se schimbă sau dacă se schimbă o fac cu viteza melcului, să luăm de exemplu automatele de bilete ale Transurban care sunt adevărate găuri negre în care dispar banii şi nervii noştri. De ani de zile avem parte de aceaşi automate vai de mama lor care,, nu dau rest,, deşi există în ţări mai dezmorţite decât a noastră din cele care dau rest. Sunt zile în care pici de fraier (deoarece automatele astea au zile şi zile) adică fie sunt hoţomane fie năzuroase.
În zilele în care sunt hoţomane şi eşti fraierul care pică de şase, te duci ca un om de bună credinţă să îţi iei bilet… bagi bancnota…şi dintr-o dată pe ecran apare mesajul,, numai cu fise,, dacă eşti ,, norocos ,, în continuare nu ai fise şi atunci rămâi cu ochii in soare şi fără bilet şi fără bani. Partea nasoală este că nu ai nici unde să suni ca să reclami hoţia.
Dacă automatul este setat pe năzuros atunci ai parte de manifestări de genul…tu vrei 5 bilete şi trebuie să introduci o bancnotă de 10 lei..te simţi norocos şi introduci bancnota…surpriză! Automatul nu iubeşte bancnotele de 10 lei, tu insişti…el nu şi nu.. Tu te enervezi şi îi trânteşti nişte vorbe de duh.. degeaba..În final bancomatul câştigă.
Şi uite cum ca într-un film S.F. fără final fericit, maşina îl învinge pe om.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente