Acasă Cosul cu vipere Coș cu VIPere - Țepe și de sărbători

Coș cu VIPere – Țepe și de sărbători

Veşti bune pentru românii care s-au trezit târziu de Black Friday şi n-au apucat să ia o ţeapă dureroasă direct în cel mai strâmt orificiu! Zeci de magazine din întreaga ţară dau startul reducerilor de Crăciun, ocazia perfectă să ne completăm portofoliul de ţepe încasate.

„Revoluţia Preţurilor, Insurecţia Preţurilor, Inchiziţia Preţurilor, Coaliţia Preţurilor, Insolenţa Preţurilor, wow! Aşa nişte sărbători îmbelşugate n-am mai văzut de ani de zile”, se bucură Marcel, 42 de ani, introducându-şi cu blândeţe în sfincter o ţeapă uriaşă din lemn de mesteacăn.

„Repede, să iau ţeapă acum, cu siguranţă sunt ultimele super-oferte din istorie”, exclamă Toni, 39 de ani, pasionat de shopping.
Țepe sunt și la cazările de Crăciun: Atenție unde și cum vă rezervați cazarea pentru vacanța de Crăciun și Revelion! Și asta, pentru că este posibil să picați într-o capcană. Cea a escrocilor care preiau poze la întâmplare, după care postează anunţuri pe internet şi încasează avansul.
În județ a apărut o reclamă unde era o oferită spre închiriere o pensiune pentru suma de șapte mii de lei, numai că, fotografiile postate în anunțul respectiv, aparțin unei pensiuni din Moieciu de Sus, judeţul Braşov. Proprietarul a rămas stupefiat când a găsit poze cu pensiunea lui într-o ofertă de Revelion postată de un necunoscut pe un site de mică publicitate.
Administratorul din Moieciu a sesizat că pensiunea lui este scoasă la închiriere, ca fiind o unitate de cazare. A fost cel care a sunat la acel număr de telefon și a vorbit cu o persoană care se pretindea a fi proprietara pensiunii și care i-a pus în vedere faptul că pentru 3 zile de Revelion prețul de închiriere a întregii pensiuni este de 7 mii de lei. Aceeași persoană i-a solicitat un avans de 3.500 de lei, jumătate din prețul chiriei, într-un anume cont.
Sperăm să nu luați țepe de sărbători, să vă puteți bucura de bunătățile din porcul pe care l-ați cumpărat de pe site-uri de Black Fridey.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente