Acasă Cosul cu vipere Coș cu vipere - Țepe suburbane Transurbane

Coș cu vipere – Țepe suburbane Transurbane

În marele proiect de înșelare a sătmărenilor, un rol important îl ocupă minunata activitate a Transurbanului.

Inspirat probabil din țepele pe care le trag cei de la Parcări, atunci când bagi banul și nu iese tichetul de parcare nici la anul, iată că și automatele de bilete de autobuz se străduiesc să dea dureri de cap sătmărenilor.

Și acum un mic plonjon în realitatea imediată: mai zilele trecute, un cetățean a rămas blocat în fața automatului de bilete care s-a…blocat și el dar nu înainte de a înghiți o bancnotă de un leu, pe care omul a introdus-o în gura căpcăunului.

Când a încercat să bage și moneda de 50 de bani, căpcăunul s-a supărat și nu a mai vrut să-l primească dar nici bilet nu i-a dat.

Presat de timp, omul a urcat în autobuzul care tocmai se apropia cu speranța ca va putea cumpăra un bilet de la șofer și va ieși basma curată.

Normal că acesta nu avea bilete la el, iar omul nu mai știa ce să facă.

Ca în filmele cu proști, imediat au urcat controlorii care l-au luat la trei păzește pe cetățean. Acesta a încercat să le explice cerberilor toată povestea dar încercați să explicați ceva logic indivizilor de această teapă! Sau țeapă?

Scene de acest gen în care cetățenii Sătmarului sunt supuși la tot felul de agresiuni care au intrat deja în cotidian și dacă totuși automatele ălea de bilete nu funcționează ca lumea, atunci de ce nu se dau câteva șoferilor?

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente