29.8 C
New York City
duminică, septembrie 25, 2022
AcasăCosul cu vipereCoș cu vipere - Trandafirii de pe stâlp

Coș cu vipere – Trandafirii de pe stâlp

Nici nu a început bine campania electorală, că a și fost împânzit orașul de afișe, bannere, stegulețe și alte materiale electorale.

Există o lege clară în care se explică cu lux de amănunte, unde ai voie să afișezi aceste materiale, numai că, la o simplă privire în Satu Mare poți vedea cocoțați candidați, în cele mai ciudate locuri pozibile, ba un Sergiu pe un coș de gunoi, ba ”o Viorea”, suit pe un stâlp de electricitate sau chiar un PDL lipit bine într-o stație de autobuz.

Primarul municiupului Satu Mare, i-a convocat special pe liderii formațiunilor politice ca să îi instruiască, unde pot să își afișeze chipurile candidaților și unde nu, numai că nu ne putem aștepta ca aceștia să respecte cele indicate de primar, când, tocmai oamenii din partidul dumenalui, au expus niste steaguri roșii ca focul în tot orașul pe stâlpi, tocmai în locul celor ale Uniunii Europene.

Bineînțeles că acestea erau amplasate acolo ilegal dar, cine poate lua la rost această faptă? Doar noh’,  “roșu-i la putere amu”. La câteva zile,au dispărut toate. Ciudat, nu ? Și mai ciudat este că presa sătmăreană nu a scris nimic despre acest lucru.

De ce să nu pui steagul acela roșu ( poate atrag taurii prostanaci la vot ), în locul celui albastru, eee stelele alea sunt urâte, parcă tot mai frumoși sunt trandafirii roșii.

Campania este numai la început, vom mai vedea pe parcursul ei unde și în ce amplasamente ciudate vor mai apărea. Oricum, simplul cetățean va fi păcălit si de data aceasta de flămânzii politicieni, care încalcă legile chiar și în campania electorală. Voi ați putea vota așa ceva ?

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente