29.8 C
New York City
vineri, octombrie 7, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareCrimele continuă la Satu Mare, autorii sunt de negăsit

Crimele continuă la Satu Mare, autorii sunt de negăsit

prima pagina (2)

În ultima perioadă prin județul Satu Mare s-au întâmplat mai multe crime suspecte care nu știm din ce motiv dar pe lângă că nu prea s-au declarat multe despre ele, polițiștii sunt chiar foarte departe de a-i prinde pe autori. Cel mai îngrijorător lucru este că în toate cazurile de crime nerezolvate din Satu Mare este vorba de autori diferiți, deci concluzionăm că în libertate sunt câțiva criminali care la orice oră și în orice loc ar putea ataca din nou.

Crimă la Micula, sâmbătă, 26 septembrie

Criminaliști au fost sesizați de un localnic care a găsit-o pe vecina lui, o bătrână de 81 de ani la care îi ducea pâine, în casă moartă prezentând urme de violență.

Ileana Nagy locuia singură, iar cel care a găsit-o a văzut ușa închisă și i s-a părut a fi ceva suspect. Atunci și-a chemat tatăl și pe o vecină a bătrânei, bănuind că s-ar fi produs o nenorocire.

Din primele informații reiese că trupul femeii prezenta urme de violență, motiv pentru care la fața locului au ajuns echipe de criminaliști care au demarat o anchetă.

Bătrâna avea două fete, una care locuiește în Micula și alta la Carei. Ginerele lui Ileana Nagy a declarat că nu știe cine ar fi putut comite abominabila faptă, mai ales că bătrâna nu avea dușmani, iar în casă nu ținea lucruri de valoare.

Cadavrul a fost depus la morgă pentru autopsie.

Cadavru descoperit lângă Dorolț

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, în stare avansată de putrefacție, într-un șanț înspre comuna sătmăreană Dorolț, la iesire din Satu Mare.

Descoperirea a fost făcută de un localnic, care l-a chemat pe șeful de post din comună. Acesta a sunat la 112, la fața locului deplasându-se o echipă de criminaliști din cadrul IPJ Satu Mare.

Aceștia au fost șocați de ce au găsit în șanț. Potrivit unor surse din Poliție, bărbatul era într-o stare avansată de putrefacție, era mâncat de animale și nu avea mâini.

Conform acelorași surse, bărbatul era cetățean maghiar, dar încă nu se știu împrejurările în care a ajuns în șanț. Anchetatorii încearcă acum să găsească probe pentru a a vedea dacă este vorba despre o moarte violentă sau un deces din cauze naturale.

Criminalul actriței Gabriela Dorgai încă nu a fost prins

 Pe 10 noiembrie 2014, trupul Gabrielei Dorgai a fost găsit fără suflare pe malul Someșului, dezbrăcat de la brâu în jos. Legiștii au stabilit că actrița ce juca pe scena Teatrului de Nord din Satu Mare a fost violată și strangulată de un individ care acum parcă a intrat în pământ.
Comisarul Traian Tandin, cel care a identificat cel mai mare criminal în serie din istoria României (Ion Râmaru) a găsit indicii despre modul în care poate fi identificat criminalul actriței Gabriela Dorgai. Potrivit lui Tandin, portretul criminalului seamănă izbitor cu cel care a speriat toată România, la începutul anilor ’70, atunci când femeile erau atacate pe stradă și ucise, iar ulterior violate. Criminalul era nimeni altul decât Ion Râmaru. De departe cel mai sadic criminal din istoria României, acesta a fost prins după ce a ucis patru femei și a atacat alte 14.
Comisarul în rezervă Traian Tandin, cel care a lucrat la cazul Râmaru, a explicat asemănările dintre cel mai periculos asasin din istoria României și acest criminal în serie căutat de polițiști la momentul de față.
„Istoria criminalistică a demonstrat că vârsta criminalilor care au atacat în serie este între 35 și 40 de ani. Cei care trebuie verificați prima oară sunt persoanele fără adăpost din zonă, cu probleme mintale. Un alt aspect ar fi acela că după indiciile lăsate, criminalul actriței, despre care se bănuiește că ucide în serie, nu se va opri aici și va ataca în locuri similare, cu vizibilitate scăzută, și foarte probabil tot lângă apă. Pentru acești indivizi nu contează ca o femeie să arate bine sau să le placă de ea, ci pur și simplu să fie lipsită de apărare”, a explicat fostul comisar Traian Tandin.

 Crimă sadică întâmplată în Satu Mare

Doi bătrâni, soț și soție, în vârstă de 71, respectiv 65 de ani din Giungi au fost uciși chiar de către mâna celui căruia i-au dat viață, Marcel Nagy. Crima ruptă parcă din filmele de groază a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică.

După ce și-a dus la capăt odioasa crimă, Marcel Nagy în vârstă de 36 de ani s-a dus în zori de zi, plin de sânge și cu un cuțit în mână și a bătut la ușa preotului ortodox din sat căruia i-a spus că și-a ucis părinții.

Îngrozit, preotul a luat cu el un vecin cu care s-a dus la casa bărbatului. Acolo însă i-a primit o scenă de groază. Femeia era întinsă pe o scândură, pe prispă, dezbrăcată de la brâu în sus, cu o icoană pe piept și cu brațele întinse lateral, ca și cum ar fi fost răstignită pe o cruce.

Femeia a fost ucisă cu o lovitură de cuțit în cap, iar cadavrul a fost acoperit cu haine și frunze. Tatăl lui Marcel Nagy a fost ucis cu două lovituri de cuțit, una în piept și cealalată în abdomen. Bătrânul era paralizat și suferea de mai multe boli.

Până ce polițiștii vor da de urmele criminalilor sătmărenii vor ieși din case cu frica de a nu fi atacați în orice moment. Ne întrebăm oare investiția în atâtea camera de filmat să fie inutilă? Mulți dintre noi știm că în Satu Mare au fost polițiști foarte buni care rezolvau cazuri grave, ce s-a întâmplat în ultima perioadă, unde sunt specialițștii de altă dată?

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente