Acasă sus Cruce de 8 metri pe pe biserica „Sfinții Împărați Constantin și...

Cruce de 8 metri pe pe biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” de lângă Podul Golescu

Azi, 19 septembrie  sătmărenii sunt invitați la sfințirea crucii ce urmează a fi amplasată pe cupola principală a Bisericii „Sfinții Împărați Constantin și Elena” de lângă Podul Golescu. Ceremonia religioasă va începe la ora 09.00, iar după ce va fi sfințită crucea urmează a fi amplasată pe cupola principală a așezământului de cult.

Crucea are o înălțime ce depășește 8 metri, este poleită în aur și a fost executată de o firmă specializată din Arad. Pentru ridicarea și amplasarea acesteia pe cupola bisericii este nevoie de o macara specială care va fi adusă de la Baia Mare.

Ceremonia de sfințire va fi precedată de oficierea unei liturghii ce va începe la ora 07.30.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente