Acasă Sport Local Dan Gavrilescu își i-a rămas bun de la Olimpia Satu Mare

Dan Gavrilescu își i-a rămas bun de la Olimpia Satu Mare

Mijlocașul sătmărean, Dan Gavrilescu, se va despărți de formația Olimpia Satu Mare, club la care a activat în ultimii patru ani. Decizia a fost luată de comun acord, contractul reziliindu-se pe cale amiabilă, fiind mai avantajos pentru ambele părți.

Alături de președintele Olimpiei, Dan Băbuț, fostul jucător al Olimpiei, Dan Gavrilescu au ținut astăzi o conferință de presă, în care au precizat detaliile acestei despărțiri.

Chiar dacă la conferința de presă de ieri, când s-a reunit lotul, Dan Băbuț a declarat că mijlocașul se va pregăti alături de echipa secundă al „galben-albaștriilor”, iată că de ieri până azi lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și presa a fost chemată să asiste la momentul de rămas bun al jucătorului, care a însemnat pentru Olimpia unul din pilonii de bază al echipei.

În urma celor spuse de către Băbuț, unul din motivele principale pentru care Gavrilescu va părăsi Olimpia, este acela că jucătorul a primit oferte avantajoase . Un alt motiv, este acela, că între Gavrilescu și unul din membri conducerii s-a ivit un scandal, care s-a rezolvat în sânul echipei, fără ca presa să afle de acest lucru, după cum a declarat chiar Băbuț.

„Sunt sigur că pentru el ca jucător al Olimpiei de patru ani îi este greu cu această despărțire, este greu și pentru noi. Cu siguranță lotul îi va simți lipsa în echipă. În acest moment am căzut de comun acord că cea mai bună soluție pentru ambele părți este aceea de a ne despărți o perioadă, de a acumula și el o experiență în plus în afară de Olimpia și să vedem și noi dacă ne vom descurca fără. Incidentul s-a rezolvat la noi în familie cum s-au rezolvat întotdeauna toate problemele”, a declarat Dan Băbuț.

DSC_1854

Și Gavrilescu a ținut să precizeze că aceasta este o despărțire pe cale amiabilă, în urma discuțiilor avute în iarnă între el și conducere s-a decis faptul că este timpul ca ei să se despartă. “În viață trebuie să accepți foarte multe lucruri, chiar și despărțirea, pe care o poți face fie rea sau fie bună. Am decis să ne despărțim fără scandal, federație sau memorii pentru a nu crea probleme nici clubului și nici jucătorului. Am preferat să lăsăm orgoliile la o parte și să găsim un consens pentru că în fond Olimpia trebuie să meargă mai departe cu sau fără Gavrilescu, iar Gavrilescu trebuie să meargă mai departe cu sau fără Olimpia. La momentul ăsta din punctul meu de vedere și al clubului este cea mai bună decizie  ” a declarat Gavrilescu.

“Mijlocașul a recunoscut că dupa atâta timp în „familia” Olimpia, îi e greu să plece. De asemenea, acesta a mai precizat că este în discuții cu echipe din eșalonul doi și trei care au pretenții clare la promovare, iar în curând va alege destinația finală.      Timpul va decide daca a fost o idee buna sau una rea plecarea mea. Cert este că plec cu o anumită amărăciune de la Olimpia, pentru că am pus suflet aici patru ani și nu e ușor să te desparți, dar sunt bărbat și nu pot să spun că e capăt de lume. Sunt în discuții cu mai multe echipe din Liga a II-a și Liga a III-a, cu pretenții clare de promovare, am și din zona nordică oferte. Viața merge înainte și sunt pregătit pentru orice. “

La finalul conferinței, Gavrilescu a dorit să-și ceară  față de toată lumea, deoarece el își dorește să plece cu sufletul împăcat. “Știu că am greșit la acest club, cu jucătorii, cu stafful, cu conducerea. Dacă i-am supărat cu ceva îmi cer scuze, îmi doresc să plec de aicea cu sufletul împăcat, fără ca cineva să fie supărat pe mine. Vreau să îmi cer scuze si minorităților maghiare, daca ei considera că i-am supărat cu ceva sau i-am jignit.  Vreau să îi mulțumesc și domnului Băbuț, care a fost tot timpul alături de mine, dar eu prin ieșire mele i-am dezamăgit. Vreau să le mulțumesc și colegilor mei, chiar și celor care au ridicat mâna, a fost o palmă după care eu am învățat.”

El a dorit să mulțumească și unei persoane speciale în viața sa “Vreau să îi mulțumesc unui om care m-a adus la acest club și consider că mi-a dat doar sfaturi bune, un om fără de care eu nu cred că aș mai fi ajuns în liga a II-a, deoarece ajunsesem în liga a IV-a într-o situație precară atât fizic, cât și psihic. Vreau să îi mulțumesc pe această cale și să ii doresc multă sănătate.”

„Mulțumim și noi jucătorului Gavrilkescu pentru prestațiile și fidelitatea pe care a avut-o față de clubul nostru. Nu a fost o chestie de orgoliu, dacă era una puteam să luăm măsuri mai drastice înainte. Pentru binele echipei am luat în considerare și de ajutorul pe care l-a adus echipei. Ca și acum în prag de despărțire evaluăm toate aceste probleme. De patru ani jucătorul a fost lângă noi, este foarte greu să ne despărțim de el chiar și în aceste condiții. Eu mă bucur totuși că ne-am despărțit amiabil. Nu este normal ca vreun jucător de la Olimpia sau vreun angajat să meargă de aici cu o întreagă ură sau să fie dat pe ușa din spate afară, nu se va întâmpla cu nimeni asta. Așa că așteptăm ca evoluțiile lui Dan să fie cât mai bune acolo unde va merge”, a încheiat Băbuț.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente