Acasă Sport National Echipa de start a Stelei pentru meciul de la Skopje, cu Vardar....

Echipa de start a Stelei pentru meciul de la Skopje, cu Vardar.

steaua2Antrenorul stelist Laurențiu Reghecampf a pregătit mai multe surprize pentru meciul din manșa secundă a turului 2 preliminar al UEFA Champions League, contra lui Vardar Skopje.

Marea surpriză este titularizarea lui Federico Piovaccari, care a prins doar o oră pe teren în tricoul Stelei. Atacantul a fost rezervă la primele două meciuri, cu Petrolul și cu Vardar, iar în ambele a intrat în minutul 60, fără vreo realizare, dar de fiecare dată cu ratări mari la poarta adversă.

Paul Pârvulescu este o altă noutate în primul 11. Folosit de obicei ca fundaș lateral, este rezerva lui Iasmin Latovlevici, însă la Skopje va juca în locul lui Cristian Tănase, în stânga liniei de trei mijlocași prezenți în spatele unicului vârf.

Vlad Chiricheș este la al doilea meci în care lipsește din echipa Stelei. A stat doar pe bancă la meciul cu Ceahlăul, iar acum locul său din centrul defensivei este luat tot de Florin Gardoș.

Echipa de start a Stelei:
Tătărușanu – Georgievski, Szukala, Gardoș, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Ad. Popa, N. Stanciu, Pîrvulescu – Piovaccari

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente