marți, mai 28, 2024
AcasăSportNationalEchipa de start a Stelei pentru meciul de la Skopje, cu Vardar....

Echipa de start a Stelei pentru meciul de la Skopje, cu Vardar.

steaua2Antrenorul stelist Laurențiu Reghecampf a pregătit mai multe surprize pentru meciul din manșa secundă a turului 2 preliminar al UEFA Champions League, contra lui Vardar Skopje.

Marea surpriză este titularizarea lui Federico Piovaccari, care a prins doar o oră pe teren în tricoul Stelei. Atacantul a fost rezervă la primele două meciuri, cu Petrolul și cu Vardar, iar în ambele a intrat în minutul 60, fără vreo realizare, dar de fiecare dată cu ratări mari la poarta adversă.

Paul Pârvulescu este o altă noutate în primul 11. Folosit de obicei ca fundaș lateral, este rezerva lui Iasmin Latovlevici, însă la Skopje va juca în locul lui Cristian Tănase, în stânga liniei de trei mijlocași prezenți în spatele unicului vârf.

Vlad Chiricheș este la al doilea meci în care lipsește din echipa Stelei. A stat doar pe bancă la meciul cu Ceahlăul, iar acum locul său din centrul defensivei este luat tot de Florin Gardoș.

Echipa de start a Stelei:
Tătărușanu – Georgievski, Szukala, Gardoș, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Ad. Popa, N. Stanciu, Pîrvulescu – Piovaccari

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente