luni, decembrie 11, 2023
AcasăLocaleLa Calinesti-Oas a fost inaugurata o retea moderna de canalizare

La Calinesti-Oas a fost inaugurata o retea moderna de canalizare

Calinesti Oas 3Președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef a participat ieri, 23 iulie, la inaugurarea rețelei de canalizare menajeră și a stației de epurare din Călinești-Oaș.

Evenimentul a început cu sfințirea construcției de către un sobor de preoți după care au luat cuvântul președintele CJ, Adrian Ștef, prefectul județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram și primarul comunei Călinești-Oaș, Gheorghe Copil. La eveniment a participat și Panseluța Ionescu, șef serviciu în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Adrian Ștef a mulțumit ca și ceilalți vorbitori tuturor celor care și-au adus contribuția în cadrul acestui proiect. Președintele CJ a vorbit despre importanța fondurilor europene pentru modernizarea satului românesc, despre dezvoltarea uniformă a țării prin grija Guvernelor Tăriceanu și Ponta și o dezvoltare echilibrată a tuturor zonelor din județ. Adrian Ștef l-a felicitat pe primarul Gheorghe Copil pentru faptul că a dus la bun sfârșit acest proiect atât de important pentru regiune și pentru locuitori.

Lucrările au fost executate de SC Flowtex SA și SC Cristal Marica SRL, iar valoarea investiției este de 4.477.720,05 lei. Lungimea rețelei de canalizare este de 9.951,12 metri.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente