duminică, mai 26, 2024
Acasăinterviu Jurnal„Exista un mare dezinteres în privinta educarii tinerilor”. Interviu cu Valentina Pop

„Exista un mare dezinteres în privinta educarii tinerilor”. Interviu cu Valentina Pop

ValentinaPopCine ești?

Mă numesc Valentina Ioana Pop, sunt născută în Satu Mare, am absolvit facultatea de Stiințe ale Naturii Inginerie și Informatică și sunt președinta Organizației de tineret a Partidului Conservator  Satu Mare. De asemenea sunt și voluntară la Asociația pentru Copii și Tineret “4U”.

 

Care este mottoul tău?

„În timp ce unii stau și visează la lucrurile pe care și le doresc, alții nu-și pierd timpul și le obțin”

 

Ce părere ai despre vedetele apărute peste noapte în show biz?

În România se promovează astfel de persoane deoarece prin aspectul fizic atrag atenția publicului, ignorându-se adevăratele talente.

 

Crezi că mai există romantism în iubire?

În ziua de azi iubirea este văzută altfel decât în trecut. Nu mai este bazată pe respect reciproc, înțelegere, comunicare și altruism, ci pe interesele materiale, imagine și egoism.

 

Cum arată pentru tine băitul ideal?

Băiatul ideal trebuie să fie înalt, comunicativ și sincer. Să aibă încredere în mine și să aprecieze adevărata mea valoare.

 

Crezi în dragoste la prima vedere?

Nu cred. Deoarece la prima vedere nu ai ocazia să cunoști o persoană. La început este vorba doar despre aceea atracție fizică.

 

Cum crezi că sunt priviți tinerii în ziua de azi?

Există un mare dezinteres în privința educării tinerilor. Tinerii ar trebui implicați mai mult în acțiuni culturale și educative.

 

 

Ce hobby-uri ai?

Principalul meu hobby este grafica , am făcut  portrete pentru prieteni, cursuri de dezvoltare prin desen pentru copii. Un alt hobby de-al meu este sportul, practic ,,Pilates,, de ceva timp și am făcut și 3 ani de gimnastică.

 

 

Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

În primul rând este orașul pentru care aș face ceva ca să-l dezvolt.  Apreciez acest oraș pentru că îți oferă siguranță, fiind situat într-un studiu recent pe locul 42 pe țară la rata criminalității. Pe de altă parte nu îmi place în Satu Mare mentalitatea cetățenilor, fiind ușor de comparat cu un orășel burghez în care fiecare își vede de ograda lui fără o socializare bună între cetățeni.

 

 

De ce crezi că în politică sunt așa puține femei?

Părerea mea este că femeile sunt subapreciate deoarece încă din antichitate, femeia era considerată sensibilă și inocentă, iar modernitatea din păcate ne-a schimbat prea mult.

 

Ce apreciezi cel mai mult la un om și ce nu?

Apreciez cel mai mult la un om sinceritatea, afectivitatea, simțul umorului și să fie comunicativ. Ceea ce nu îmi place la o persoană este faptul că nu știu să valorifice adevăratele calități ale persoanelor cu care interacționează și judecă fără a cunoaște și a studia persoanele.

 

 

Ce mesaj le transmiți cititorilor noștri?

Să își trăiescă fiecare zi la maxim, deoarece există multe metode de a pierde o zi fără vre-un folos, dar nici una de a o întoarce înapoi.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente