luni, iulie 22, 2024
Acasăinterviu JurnalInterviu cu Sălăjean Ingeborg

Interviu cu Sălăjean Ingeborg

Cine ești?

Mă numesc Sălăjan Ingeborg, sunt născută pe 17 iulie 1993 și sunt studentă la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, la profilul de științe juridice.

De ce crezi că pe măsură ce îmbătrânesc multe femei tind să își ascundă vârsta?

Multe femei după ce îmbătrânesc le este rușine să-și dezvăluie adevarata vârsta, deoarece vor să pară mai puternice și mai misterioase. Iar de multe ori, femeile își ascund adevarata vârstă fie prin atitudine, fie prin vestimentație sau machiaj, deoarece vor să pară mai frumoase și mai tinere, pentru că femeile își doresc ,,tinerețe fără bătrânețe”.

Ce părere ai despre vedetele apărute peste noapte în show biz?
Părerea mea este că aceste ,,vedete” nu au ajuns acolo prin muncă, multe sunt găsite și scoase în evidență doar prin simplul fapt că se afișează cât mai dezbrăcate. Sunt sigură că nu vor fi prea mult timp prezente în breasla celebrităților pentru că o dată și o dată tot vor ieși din urmă la lumină cei care chiar merită.Care ar fi pentru tine profesia cea mai potrivită?Meseria care după părerea mea mi se potrivește este cea de juristă, deoarece îmi place mult ca oamenii să respecte legiile, să fie ordine și să îi pot monitoriza pe cei certați cu legea.Ce te atrage la modeling?Mă atrage faptul că mă întâlnesc cu oameni noi, pentru că am ocazia sa îmbrac creațiile marilor designeri, și sunt mereu în centrul atenției peste tot unde merg.De ce crezi că tot mai multe fete din ziua de azi sunt agresate sexual?Datorită îmbrăcămintei care este prea indecentă. Fetele încă de vârste foarte fragede poartă fuste mult peste genunchi, haine mulate pe corp și bluze prea decoltate.Ce culori te avantajează?

Eu consider că culorile care mă avantajează sunt albul pentru că am un ten mai închis, roz pentru că este un simbol al copilăriei, potrivit personalitații mele, și albastru pentru că mi se asortează cu ochii.

Cum tebuie să arate pentru tine băiatul ideal?

Bărbatul ideal trebuie să fie inteligent, respectuos, să se întrețină și să știe să-mi ofere atâta dragoste cât merit.

Nu vreau langă mine doar un sac cu mușchi și fără pic de afecțiune, îmi place ca baiatul de lângă mine să îmi facă multe cadouri, să ma alinte și să mă facă să simt cu adevarat că sunt iubită.

Crezi că mai exită respect în relațiile de dragoste din ziua de astăzi?

Nu prea mai există respect, deoarece tinerii din ziua de azi au alte preocupări în relație, un exemplu bun ar fi ,,joaca de-a înșelatul”, care după parerea mea apare din lipsa de respect față de persoana de langă tine.

Te consideri o persoană norocoasă?

Da mă consider, pentru că am părinți foarte buni care mă susțin mereu, și am prieteni pe care mă pot baza, mai ales pe buna mea prietenă, Carla.

Ce înseamnă pentru tine Satu Mare?

Pentru mine Satu Mare înseamnă orașul în care m-am născut, am crescut, locuiesc și voi locui. Satu Mare îmi place datorită existenței multor clădiri istorice, datorită parcului si bineînțeles îmi mai plac terasele și cluburile.

Care sunt oamenii pe care te poți baza cel mai mult?

Evident părinții, pentru că ei m-au crescut și mă cunosc cel mai bine și vor fi mereu alături de mine orice s-ar întâmpla. Ei sunt sprijinul meu în tot ceea ce fac.

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

Eu cred că banii contează mult, trebuie să fim totuși realiști, nu poți trăi fără bani. Bnii sunt combustibilul de întreținere a vieții. Nu ai bani, nu reușești nimic, din pacate nici talentul nu mai e în fața banului, banul a pus stăpânire pe tot.

Care crezi că au fost atu-urile cu care ai caștigăt titlul de MISS Univesitatea „Vasile Goldiș” 2013?

Cel mai important atu al meu, eu cred că a fost frumusețea, deoarece la urma urmei, acesta a fost un concurs de frumusețe. Deasemenea, cred că ma ajutat mult și experiența mea de model și bineînțeles și priza mare la public pe care am avut-o.

 

George NEGREA

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente