joi, februarie 29, 2024
Acasăinterviu JurnalFata din Jurnal: Acs Betty - ”Nu îmi plac persoanele care mint”

Fata din Jurnal: Acs Betty – ”Nu îmi plac persoanele care mint”

Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

Mă numesc Acs Betty, m-am născut în data de 15 Ian 1996. Studiez la Liceul Reformat din Satu Mare. Îmi place muzica , modelingul și să îmi petrec timpul cu prieteni. Sunt zodia capricorn, sunt o fată prietenoasă.

Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?

Să fie inteligent, drăguț, simpatic, amuzant ca să mă facă să râd. Să mă pot baza pe el, să nu fie un tupeist și golan, să aibă și o latură sensibila, să se gândească și la mine. Să avem lucruri în comun , ca să avem ce discuta, să nu fie prea gelos și să fie sincer pe cât se poate.

acs betty - interviu jnv (11)Cum comentezi expresia ,, să fii om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare?

Sunt de acord cu această expresie deoarece să fii om e chiar lucru mare, trebuie să ai un suflet mare și să ajuți pe cineva. Poți să ai foate mulți bani , să fii domn dar dacă într-o zi îi pierzi nu mai ești domn, pierzi aprecierea celor din jur și devii un om oarecare , un om simplu.

De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patimă drogurilor?

Opinia mea este că tineri din ziua de azi cad în patimă drogurilor din cauza anturajului deoarece nu vreau să fie mai prejos de prietenii lor și sunt adulmecați de ei pentru a încerca tot feluri de lucruri noi sau datorită faptului că părinții nu le acordă destulă atenție și din această cauza se simt singurii și își caută alinarea în droguri.

Crezi în dragoste la prima vedere? Și de ce ?

Nu, deoarece pentru dragoste adevărată este nevoie de timp, trebuie să o cunoști pe aceea persoană și să îți petreci cât mai mult timp cu el pentru a afla ce fel de om este.

Ce hobby-uri ai?

În primul rând îmi place foarte mult să ascult muzică în timpul liber pe care  îl petrec cu prieteni, în al doilea rând modelingul deoarece deocamdata sunt elevă și nu pot să mă ocup de modeling ca de slujba visurilor mele.

Ce te atrage la modeling?

De mică mi-am dorit să întru în acest domeniu , deoarece cred că purtând o rochie frumoasă pe scenă sau pozând cu fel și fel de machiaje poți să exprimi multe sentimente feminine.

acs betty - interviu jnv (10)Ce apreciezi cel mai mult la un om și ce nu?

În primul rând să fie sincer, să te poți baza pe el în orice situație, fie că este de bine sau de rău, să fie alături de ține cu adevărata prietenie și nu în ultimul rând umorul. Nu îmi plac persoanele care mint, care se apropie de tine numai din motive de interes .

Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

Pentu mine Satu Mare înseamnă mult, deoarece este orașul meu natal , mi-a dat șansa de a intra în domeniul modelingului, îmi voi aminti mereu cu drag oriunde aș fii.

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

Cred că în ziua de azi banii contează foarte mult , trăim într-o lume coruptă , unde dacă nu ai bani nu ești nici suficient de deștept nici suficient de interesant , dar unele persoane nu știu aceste lucruri și cred că cu bani se poate cumpăra totul, dar se înșeală deoarece cred că sănătatea sau dragostea nu pot fii achiziționate cu banii.

Crezi că o lume condusă de femei ar fii mai bună?

Nu cred că ar fii mai bună deși femeile sunt persoane mai ordonate mai responsabile decât bărbații și tolerează mult mai multe decât bărbații dar au și dânșii un anumit farmec care trebuie să se revarse peste femeii.

Mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștrii.

Mulțumesc și eu pentru interviu și le doresc cititorilor toate cele bune și numai bucurii!

3 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente